Naar de website van Greencamp

Safaritent (zonder sanitair) op camping La Tuque

Safaritent M

Bezetting : 4-5 personen
Afmeting  : 28.6m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras      : terras standaard

Meer over deze safaritent (zonder sanitair) op de site van Greencamp

De Safaritent M is een compacte safaritent voor 4 tot 5 personen – is het iets kleinere, compacte broertje van de safaritent L van Greencamp. De uitstraling en uitvoering is gelijk aan de safaritent alleen is de Safaritent iets kleiner en is de inrichting/inventaris net wat anders.

De Greenlodge is is compact (4.40 m breed en x 6.50 m lang incl. luifel) en heeft een nokhoogte van 2.50 m. Verder is de Greenlodge compleet en sportief ingericht met onder andere houten meubelen en boxspring bedden. En ook alle Greencamp-safaritenten staan op een verhoogd, houten vlonder van circa 5 meter breed en 8 meter diep.

De Greenlodge heeft een binnentent van 4.20 m breed en 4.40 m m diep met een apart leef- en een slaapgedeelte beide voorzien van ramen met ventilatie openingen en muggengaas.
De 2 aparte slaapcabines zijn elk 2.20 meter breed en 2.10 m diep en voorzien van 4 bedden en een logeerbed. De leefruimte is 8 m 2 en hierin staat o.a. een tafeltje, 2 kleine opbergkasten, een koelkast en het keukenblok met wieltjes zodat u desgewenst ook buiten kunt koken.

Het dak steekt circa 1.50 m over de tent heen en hierdoor ontstaat een prachtig veranda / buitenterras om de zomeravonden op door te brengen.

- 2 van elkaar afsluitbare slaapcabines
- Echte box spring bedden voor de ouders en een stapelbed voor de kinderen
- Voor 5 personen beddengoed
- Een verrijdbare (buiten) keuken
- 4-pits gaskooktoestel
- Vaste verlichting, binnen en buiten
- 2 comfortabele relaxstoelen
- Een hangmat
- Een koelkast
- Een filter-koffiezetapparaat


(Bij de safaritenten type L en XL en bij de Greenlodge zijn dekbedden, kussens en alle bedlinnen standaard aanwezig. )


bekijk hier prijs en beschikbaarheid