Naar de website van Budgettent

Tunneltent 2 slk 4 pers

Bezetting : max. 4 pers
Inrichting : 2 slaapkamers


Bekijk hier de tent van Budgettent

Beschrijving accommodatie

De tunneltenten van Budgettent zijn gemaakt van sterk, katoenen outdoordoek en zijn voorzien van een aluminium frame. Ze hebben een dak met luifel en de hoogte bedraagt 2.20 m.

Achterin de tent bevinden zich 2 aparte slaapgedeelten. De tunneltenten hebben een woonruimte waar je lekker kunt eten, knutselen of spelletjes kunt doen. Deze tenten zijn speciaal voor Budgettent ontworpen met stevig vast grondzeil, zodat zand en stof beter buiten blijven. Ze hebben een rustige, niet al te opvallende kleur. De complete inventaris is afgestemd voor standaard 4 personen en van alle gemakken voorzien.

Bij Budgettent slaap je heerlijk in 2 eenpersoonsbedden, daarnaast zijn er 2 eenpersoonsluchtbedden aanwezig. Heb je meer dan 2 kinderen dan plaatsen wij een bijzettentje met 2 luchtbedden naast de huurtent en we passen het inventaris aan. Het is ook mogelijk om een extra tentje te bespreken, zodat bijvoorbeeld de kinderen hun eigen slaaptentje hebben. De kosten voor een bijzettent bedragen € 59 per persoon per week.

In de tent staat een eenvoudige maar compleet ingerichte keukenunit met o.a. 3-pits kooktoestel en een koelkast. Er is stroom en verlichting aanwezig.


2 Budgettent campings met Tunneltent 2 slk 4 pers


Naast het Gardameer
Dicht bij het historische Sirmione
Pretparken Canevaworld en Gardaland
Watersport, surfen, suppen, kayakken
Bezoek Verona en Milaan
Camping in de groene natuur aan kiezelstrand
Zwembad en Wellness bij hotel Alan(€)
Zwembad met kinderbad
Watersport, rust en ruimte
Op 1,5 km van het National Park Paklenica
Diverse excursies
Wandeling, zeekajakken, klimmen, abseilen