Naar de website van ColorCamp

Tent
Canigo 3 slk 5 pers

Bezetting : max. 5 pers
Afmeting  : 23m²
Inrichting : 3 slaapkamers


Bekijk hier de tent van ColorCamp

Beschrijving accommodatie

De bungalowtent type Canigo is geschikt voor maximaal 5 personen en heeft 3 slaapcabines en een partytent met tuinmeubilair. Ook heeft de tent een compleet ingerichte keuken. Van afwasbak tot wijnglas, alles wat je nodig heeft tijdens de tentvakantie is aanwezig.

De compleet ingerichte keuken heeft een kooktoestel, een koelkast met vriesvak, een koffieautomaat en ruime opbergkasten. De zijkant van de tent kun je gemakkelijk openritsen. Verder heeft iedere tent verschillende lichtpunten en stopcontacten.

De Canigo tent is voorzien van drie apart afsluitbare slaapcabines met comfortabele bedden. Een cabine is uitgevoerd met één tweepersoonsbed. De overige slaapcabines hebben een eenpersoonsbed. Dekbedden en kussen zijn standaard aanwezig in de Canigo tent. Een bijbehorend linnenpakket kun je vooraf reserveren.

Buiten voor de tent staat een grote tafel met partytent en 5 kuipstoelen. Ook zijn er 2 comfortabele verstelbare stoelen.

Om het verblijf in de Canigo tent nog prettiger te maken, kun je kiezen uit diverse extra's, zoals een handdoekpakket, een linnenpakket of een chemisch toilet.

3 ColorCamp campings met  tent Canigo 3 slk 5 pers


Fijne familiecamping direct aan strand
Zwembad en kinderbad
Speeltuin
Hoogseizoen activiteiten voor jong en oud
Schaduwrijke familiecamping
Direct aan het strand gelegen
Zwembad met apart kinderbad
Watersporten
Kindvriendelijke camping
Natuurgebied Basses d en Coll
Hoogseizoen leuke activiteiten
2 golfbanen in directe omgeving
Kleinschalige familiecamping
Buitenbad met kinderbad
Ca. 200m van het strand
Kidsclub en speeltuin