Naar de website van De Jong Intra

Stacaravan
Casa Deluxe

Bezetting : Max. 5 volwassenen + 1 kind
Afmeting  : 31m²
Inrichting : 2 slaapkamers ,  1 badkamer
Extras       : airco standaard, terras standaard

Beschrijving accommodatie

Casa Deluxe... Als je van échte luxe houdt, dan zal een verblijf in deze stacaravan je zeker bevallen! De Casa Deluxe is namelijk uitgevoerd met vele extra's.

De Casa Deluxe heeft een vloeroppervlakte van 31m² en beschikt over een overdekte houten veranda. Er zijn in deze stacaravan maar liefst 2 badkamers, satelliet televisie, een magnetron, koffiezetapparaat en een hoge koelkast met apart vriesvak. Bedlinnen en handdoeken zijn ook aanwezig: dat scheelt weer bagage!

Behalve de riante woonkamer met luxe keuken is de Casa Deluxe verder voorzien van 2 ruime slaapkamers. De eerste slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed (1.90x 1.35m) en de tweede slaapkamer over 2 éénpersoonsbedden (1.90 x 0.80m) en een kleiner bed overdwars op hoogte voor een klein kind. Tevens is er in de woonkamer ruimte voor één slaapplaats (1.90 x 1.30 cm). Je kunt zondere kosten een bedrekje voor uw peuter reserveren.

De 2 badkamers in de Casa Deluxe zijn ieder voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet. 1 badkamer is direct toegankelijk vanuit de ouderslaapkamer.

Op het overdekte houten veranda kun je genieten van het mooie weer. Je kunt gratis een schone barbecue bij onze medewerkers afhalen (indien voorradig).

Vanwege exclusiviteit vind je de Casa Deluxe voorlopig alleen nog in Dalmatië op camping Zaton Holiday Resort.


0 De Jong Intra campings met  stacaravan Casa Deluxe