Naar de website van Go4Camp

Bungalowtent Panorama (GO)

Bezetting : Max. 6 personen
Afmeting  : 27 m²
Inrichting : 2 slaapkamers
Extras       : terras standaard

Beschrijving accommodatie

De ruime, zeer complete luxe bungalowtent type Panorama van Go4Camp onderscheidt zich door de unieke indeling, en heeft een recente en goed onderhouden inventaris.

De bungalowtent type Panorama heeft een vrolijke, frisse kleurstelling en een rond, gebogen dak. De 2 slaapcabines zijn schuin tegenover elkaar gelegen waardoor je een apart keukengedeelte en een apart leefgedeelte hebt. Deze unieke indeling maakt je verblijf extra comfortabel.

In de eerste slaapcabine vind je een 2-persoonsbed van minimaal 2.00 m lang en 1.40 m breed. In de tweede slaapcabine staan drie 1-persoonsbedden van 2.00m lang. Voor een eventuele 6e persoon kan er een extra bed geplaatst worden in het leefgedeelte. De stevige, comfortabele bedden beschikken over uitstekende, hygiënische matrassen en zijn standaard uitgerust met kussens en 1-persoonsdekbedden. Voor peuters kun je een bedrekje reserveren.

Het keukengedeelte beschikt over een speciaal ontworpen stevige, afsluitbare plaatstalen keukenkast op ‘aanrecht hoogte’ met daarin een uitgebreid keukeninventaris. Op deze keukenkast staat het 4-pits gasfornuis. Daarnaast zijn al deze luxe bungalowtenten voorzien van een hoge koelkast met een ruim apart vriesvak. Voor een koel briesje behoort de ventilator uiteraard ook tot het inventaris.

Voor de tent ligt een ruim en stevig waterdoorlatend gronddoek van 3 m x 4 m. De bungalowtent type Panorama van Go4Camp is bovendien standaard voorzien van 2 verstelbare ‘luie’ stoelen, 4 kuipstoelen, een ligbed, 2 grote tuintafels, een droogrek, verlichting en een partytent. Er is een barbecue bij de tent.


3 Go4Camp campings met Bungalowtent Panorama (GO)


Gezinscamping aan rustige kant meer
Uitzicht op het Lago Maggiore
Watersport:surfen, waterskien
Hoogseizoen animatie jong en oud
Ook bungalowtenten Roan met meerzicht
Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen
Zwembad/apart kinderbad open half mei/half sept.
Direct aan ondiepe baai/fijn kiezelstrand
Diverse restaurants, kinderdisco
5 kilometer van Rovinj gelegen
Op waterfiets naar eilandjes
Animatie hoogseizoen (Engels)
Camping heeft eigen haventje
Camping onderdeel van vakantiecomplex
Zeer groot watercomplex binnen/buiten
Zeer geschikt voor alle leeftijden
Ideaal voor actieve vakantie
Zagreb op 30 min. auto, grotten van Skocjan
Eigen kuuroord