Naar de website van Tentholidays

Lodgetent (5P) 3 slk 5 pers

Bezetting : max. 5 pers
Inrichting : 3 slaapkamers


Bekijk hier de tent van Tentholidays

Beschrijving accommodatie

In het seizoen 2017 introduceerde Tentholidays de geheel nieuwe Lodge bungalowtent, en inmiddels is deze prachtige en ruime bungalowtent niet meer weg te denken.
De king-size bungalowtenten waren al ruimer dan de tenten van concurrenten, en deze Lodge bungalowtent doet daar nog eens een schepje bovenop met een ruime leefruimte en ook in de slaapcabines voldoende hoogte om rechtop te staan. Tentholidays heeft deze tenten op de mooiste plekjes van de camping opgezet.

De gloednieuwe tenten zijn eenvoudig schoon te houden aangezien ze zijn voorzien van een verhoogde vaste vloer, die ook nog eens is voorzien van vinyl. De tent is gemaakt van hoogwaardig all-weather tentdoek.

Standaard is de tent ingericht voor vijf personen. De bungalowtenten hebben drie slaapvertrekken die goed af te sluiten en te ventileren zijn. Deze slaapvertrekken zijn standaard voorzien van twee x 2 persoons bedden en een x 1 persoonsbed.

De Lodge bungalowtent is voorzien van dezelfde indeling als de Super Lodge Bungalowtent. Doordat deze een meter smaller is dan zijn grote broer gaat de extra ruimte in de middelste cabine verloren.


1 Tentholidays campings met Lodgetent (5P) 3 slk 5 pers


Grote familiecamping, terrassencamping
Twee zwembaden en apart kinderbad
Privéstrand op loopafstand
Uitstapjes: waterpretpark Aquadiver en Barcelona
5 grote waterglijbanen
Meer hangmatten en parasols
2017 Nieuw extra Zwembad en multisportterrein