Koko heeft leuk glampingnieuws!

 1 Juli 2017   Virginie

Deze kampeerorganisatie maakt echt het verschil. Behalve de luxe bungalowtenten en fijne stacaravans op diverse topcampings in Frankrijk, Nederland en Spanje, heeft Koko Holidays nu ook 2 typen safaritenten in haar Franse glamping aanbod. De nieuwste lodgetent (type LG) staat op camping Domaine de La Noguière.
Een glampingvakantie aan de Côte d’Azur in een nieuwe safaritent voor maximaal 6 personen kan vanaf 2017 ook met Koko kampeervakanties.

Zwembad Domaine de la Noguière


Ontdek vanaf de camping de Provence en de mooie badplaatsen zoals Fréjus, Saint Tropez en Sainte Maxime. Of maak een tocht door de Gorges du Verdon, per auto, te voet of misschien wel per kano. Als je echt avontuurlijk bent kun je hier ook terecht voor raften, canyoning, bergbeklimmen of een van de via ferrata parcoursen.

Raften door de Gorges du Verdon


Geniet op je mooie terras van jouw safaritent van het heerlijke Middelandse zeeklimaat. De Bruine rots van Roquebrune en de geluiden van spelende kinderen in het leuke zwembad met wel 7 glijbanen, op de achtergrond. De heerlijke Middellandse zee ligt op nog geen 15 minuten. Kortom alle ingrediënten voor een top vakantie in Frankrijk.
Nog niet geboekt maar glamping staat op jouw Bucketlist? Nu zijn er nog enkele safaritenten eind augustus te boeken! Lukt dit niet meer voor 2017, boek al vast jouw glampingvakantie voor 2018, dan heb je lang voorpret!

Safari-lodgetent LG van Koko Holidays




Anderen lazen ook onze blogs over  20172018glampingsafaritentnieuwskokoholidayshuurtentenFrankrijkCôte d’Azurtips