Nieuwtjes op het gebied van Glamping, het luxe kamperen in Frankrijk?

 29 November 2017   Huurtent

Ieder jaar wordt er in Montpellier de SETT georganiseerd. Dit is de grootste vakbeurs met betrekking tot campings en vakantieparken in Europa. Hier kunnen de campingeigenaars uit heel Europa zich verwonderen over alle nieuwe trends met name op glampinggebied. Wellicht door de betere economie zijn de eigenaars van grote en kleine campings naarstig op zoek naar een nieuw verhuurobject.

Het aanbod Safaritenten, Lodgetenten, Airlodges en andere bijzondere accommodaties is dan ook heel groot op de vakbeurs in Frankrijk. Keuze genoeg want de diverse aanbieders zoals YALA, Outstandingtent en Glampinglodge hadden goed uitgepakt en voor iedereen die fan is van het glampingsegment was het een Eldorado van vooral nog mooier, nog comfortabeler en ruimere glamping-accommodaties.

Luxetenten op SETT in Montpellier


Kortom de inkopers van campings uit heel Europa konden hier kiezen uit meer doordachte modellen en je zag ze dan ook met een zekere hebberigheid langs de diverse stents lopen. Het wordt voor de vakantievierder dus een mooi glampingjaar als alle campingeigenaars hun nieuwe aankopen straks kunnen opbouwen.

Outstanding safaritent in Montpellier


Zet voor 2018 al vast deze vakantiebeurs op 6,7 en 8 november 2018 SETT in Montpellier in je agenda om ook mee te kunnen smullen van alle innovaties, snufjes en bijzondere accommodaties op kampeergebied.



Anderen lazen ook onze blogs over  glampingglampingdorpennieuwnieuwstentvakantieverslagtips