't Looveld Farmcamps

8.5
22 pl.
FarmCamps, logeren bij de boer in Drenthe
Melkveebedrijf met zo’n 70 koeien
Kinderboerderij, speeltoestellen, speurtochten
Gastvrijheid en kindvriendelijk

Boeken op camping 't Looveld Farmcamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping 't Looveld Farmcamps

Over camping 't Looveld Farmcamps, Drenthe

’t Looveld is een gezellige, kleinschalige camping die beschikt over 12 safaritenten en 10 staplaatsen. Deze boerderijcamping in het Drentse Zweeloo is een melkveebedrijf met zo’n 70 koeien. Daarnaast verbouwen boer Johan en boerin Matine mais. Naast alle koeien en kalfjes is er een kinderboerderij met geiten, kippen, schapen en konijnen. Er zijn heel veel speeltoestellen op de boerderij, en er is een skelterveld met stoere skelters. Voor de kleintjes is er een speciale peuterspeelplaats. Johan en Matine organiseren regelmatig spannende speurtochten in het bos.

Samen met hun 3 kinderen wonen Johan en Matine 6 jaar op de boerderij. Ze vinden het leuk om mensen te laten zien wat er allemaal op een melkveebedrijf gebeurt. Op 't Looveld mag je dan ook altijd kijken en helpen; tijdens het melken, bij de geboorte van een kalfje, koeien en kalfjes voeren en koeien uit de wei halen. Natuurlijk mag je alle koeien en kalfjes ook aaien!

Je kunt hier gratis een 2 persoons bijzettentje lenen voor een avondje. Zo kunnen de kinderen een nachtje in hun eigen tent slapen. Wel zelf slaapzakken meebrengen!

In de omgeving vind je het Dierenpark Emmen, het museumdorp Veenpark in Barger-Compascuum, Plopsa Indoor in Coevorden, Speelstad Oranje en Ballorig Emmen, een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 -13 jaar.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping 't Looveld Farmcamps!

Locatie camping 't Looveld Farmcamps, Drenthe

GPS: 52.8122, 6.7529
±164 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op 't Looveld Farmcamps

FarmCamps verhuurt op camping 't Looveld Farmcamps safaritenten (ingerichte Safaritent 4-6 pers. met chemisch toilet, Ranchtent), lodgetenten met sanitair (Lodgetent).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs