Albergue do Bonjardim

9.2
10 pl.
Charmecamping op een klein wijngoed
Ongeveer 180 km van Lissabon en Porto.
Eigenaren Nederlands
Glamping in Safaritent in Portugal
Behalve minicamping ook B&B
Geniet van binnenbad
Wandelaars, natuurliefhebbers
Strandjes aan diverse rivieren

Boeken op camping Albergue do Bonjardim? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Albergue do Bonjardim

 

Accommodaties op camping Albergue do Bonjardim

Over camping Albergue do Bonjardim, Porto/Noord Portugal

Albergue do Bonjardim is een klein wijngoed ontstaan in het jaar 1756. Het domein ligt op een hoogplateau bij het plaatsje Nesperal, op ongeveer 180 km van Lissabon en Porto. Albergue do Bonjardim ligt centraal in Portugal, ongeveer 1,5 uur rijden naar de Atlantische Oceaan en de Spaanse grens. De hoogst gelegen berg van Portugal, de Serra da Estrela, ligt op ongeveer 2 uur rijden. Lissabon, en Porto liggen op iets meer dan 2 uur rijden van Albergue do Bonjardim. Coimbra de universiteitsstad ligt op een uur en een kwartier afstand.

Vanaf het landgoed heb je een schitterend uitzicht op deze unieke omgeving omringd door pijnbomen, wijngaarden en heuvels. Op het terrein van Albergue do Bonjardim, dat ongeveer 12Ha groot is, kun je wandelen in de wijngaarden en het bos of natuurlijk genieten van de zelf gemaakte wijn op het terras in de indrukwekkende tuin. Behalve de B&B die gerund wordt door deze gastvrije Nederlandse eigenaars vind je op dit domein ook een minicamping waar je een compleet ingerichte safaritent van VillaTent kunt huren. Deze tenten hebben een mooi uitzicht over de omliggende heuvels. Glamping in Portugal, een bijzondere beleving!

Op dit wijnlandgoed vind je diverse voorzieningen, een binnenzwembad, sauna en Turks bad, WIFI, speeltuin, bibliotheek, bar en gemeenschappelijke keuken. Er worden vanaf dit landgoed diverse activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van een rondleiding door de wijngaard en de wijnkelder of nog leuker een wijnproeferij. Verder kunnen de sportieve gasten wandelen, paardrijden en is er een survivalparcours. Er worden excursies gemaakt naar de olijfoliefabriek in het Seminarie. Er zijn picknickmogelijjkheden en er is kinderopvang.

De Beiras ( drie provincies in centraal Portugal) vormen de scheiding tussen het groene noorden en het droge zuiden van Portugal. Deze drie provincies worden niet gezien als dé grote toeristenoorden van Portugal. Deze provincies waren in vroegere tijden wel van belang voor Portugal wat betreft handel en de verdedigingswerken. In de hele regio vind je kenmerken van andere culturen welke Portugal in het verleden hebben overheerst, zoals de Romeinen en de Moren.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Albergue do Bonjardim!

Locatie camping Albergue do Bonjardim, Porto/Noord Portugal

GPS: 39.8129, -8.1663
±2058 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Albergue do Bonjardim

Villatent verhuurt op camping Albergue do Bonjardim safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs