Ardoer Holterberg

8.2
Middel
<b>Ardoer</b> Bij Ardoer vind je voor elk wat wils! Je komt voor de rust, samen lekker wandelen of fietsen, of act...
Kindvriendelijke camping
Wandel- en fietsroutes
Zwembad met kleuterbad
Meerdere speeltuintjes
Sallandse Heuvelrug

Boeken op camping Ardoer Holterberg? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Camping Ardoer Holterberg

Over camping Ardoer Holterberg, Overijssel

Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, biedt vakantiepark De Holterberg veel mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken of om lekker niks te doen.

Het zwembad is verdeeld in 3 bassins, een groot bad (15 x 7m) met stroomversnelling, een kleuterbad met waterpaddenstoel en een peuterbadje met fonteintje. Rondom het zwembad staan voldoende zitjes en ligbedden om lekker in de zon te genieten, Het zwembad wordt verwarmd door zonne-energie en als de zon iets minder is, springt de kachel bij om de temperatuur op minimaal 24 graden te houden.

Het Bergje is de naam van het restaurant op de camping. Hier kun je terecht voor een kop koffie, snack, lunch of diner. Vanaf het terras op het zuiden heb je een mooi uitzicht op het zwembad en de (overdekte) speeltuin. Ook afhalen van frites en snacks is mogelijk aan de bar. Het Bergje is geopend vanaf Pasen tot half september.

Holten is een gezellig dorp met leuke terrassen, restaurants, winkels en er worden diverse leuke activiteiten georganiseerd. De camping ligt op anderhalve kilometer van het centrum, dus dit is op de fiets zelfs goed te doen.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Ardoer Holterberg!

Locatie camping Ardoer Holterberg, Overijssel

GPS: 52.292, 6.4345
±107 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Ardoer Holterberg

Ardoer verhuurt op camping Ardoer Holterberg stacaravans (stacaravan 6 pers.), chalets,bungalows of appartementen (trekkershut), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs