Boeken op camping Azu'Rivage? Kies hier verblijf en organisatie:

Over camping Azu'Rivage, Aquitaine / Les Landes

De camping Azu'Rivage ligt direct aan het rustige meer Van Soustons. De camping Azu'Rivage biedt een aantrekkelijke omgeving en tal van recreatieve mogelijkheden.

Windsurfen en zeilen zijn mogelijk vanaf de camping op het meer van Soustons. Er is verder een mooi zwembad en een verwarmde openlucht-jacuzzi. De stranden van de Atlantische oceaan (Vieux Boucau - Messanges) vind je op een afstand van 8 tot 9 km. Verder is er in het hoogseizoen animatie voor jong en oud. Naast de camping staat een goed gevulde winkel. Het meer van Souston is niet bijzonder diep. Door zijn geringe diepte is het geschikt voor beginnende windsurfers en zeilers.

Ontdek Les Landes vanaf camping Azu'Rivage; u bent op deze camping nog geen 10 kilometer verwijderd van de Atlantische Oceaan, bij de plaatsen Messanges en Vieux Boucau met heerlijke zandstranden. Het meer van Soustons is niet diep en daarmee geschikt voor beginnende zeilers en surfers. Ook voor de visliefhebbers van de camping is het meer een ideale plek. De omgeving van camping Azu'Rivage leent zich uitstekend voor het maken van wandel- of fietstochten in het natuurpark ‘Parc Naturel Régional des Landes de Gascogne’.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Azu'Rivage!

Locatie camping Azu'Rivage, Aquitaine / Les Landes

GPS: 43.7831, -1.3039
±1202 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Azu'Rivage

Stacaravans worden hier verhuurd door Canvas Holidays en Tohapi.