Azur Campingpark Altmühltal

8.0
Middel
direct

Boeken op camping Azur Campingpark Altmühltal? Kies hier verblijf en organisatie:

 STAANPLAATSEN

Camping Azur Campingpark Altmühltal

Over camping Azur Campingpark Altmühltal, Beieren

Camping Altmühltal ligt aan het kronkelende riviertje de Altmühl in Beieren, in het prachtige groene gebied rond Ingolstadt en Regensburg, het oostelijke deel van Zuid-Duitsland.

Direct vanaf de camping Altmühltal kun je mooie kanotochten maken, er is een klein steigertje om in de kano of boot te stappen. Ter plaatse worden kano's en kajaks verhuurd en je kunt natuurlijk ook zelf een bootje meebrengen voor de kinderen. Informeer ter plekke naar de mogelijkheden. Op de fiets of te voet zie je de omgeving weer heel anders. Fietsen zijn ter plekke te huur.

Wil je een dagje wat verder weg van camping Altmühltal: jebent hier niet zo ver van het schitterende Duitse deel van de Donauvallei, met barokke steden als Regensburg en Passau. De Beierse hoofdstad München is ook maar een uurtje rijden, en ten noorden van camping Altmühltal ligt Nürnberg.

De camping zelf is een leuke plek om te kamperen. Het groene terrein bestaat uit kampeerplaatsen tussen heggen en met veel schaduw van bomen. Voor de kinderen is er een speelweide met leuke speeltoestellen. Een eenvoudig restaurant en campingwinkel ontbreken niet. In de directe omgeving van de camping liggen een zwembad, een mini-golfbaan, een manege en een tennisbaan. Slechts een korte wandeling brengt je in het stadje Kipfenberg, met gezellige straatjes, restaurants en winkels.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Azur Campingpark Altmühltal!

Locatie camping Azur Campingpark Altmühltal, Beieren

GPS: 48.94846, 11.38888
±692 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Azur Campingpark Altmühltal

Suncamp verhuurt op camping Azur Campingpark Altmühltal staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs