BoerenBed Boerderij Hollum

Mini
aan zee
Glamping op Ameland
Waddeneiland
Genieten langs de kust
Geweldig aktiviteitenprogramma

Boeken op camping BoerenBed Boerderij Hollum? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Boerderij Hollum

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping BoerenBed Boerderij Hollum, Waddeneilanden

Deze prachtige schapen- en paardenhouderij (en tevens ganzenopvang) op Ameland ligt op slechts 5 minuten lopen van het strand, en is eenvoudig te bereiken met de veerboot vanaf het vasteland.

Op Boerderij Hollum in Ameland kun je schaapjes voeren en tijdens het broedseizoen leren over de weidevogels en de lokale natuur. Verder mag je de kippen voeren en gezellig meehelpen op deze kop-hals-romp boerderij. De tenten staan op een prachtige plaats met een panoramisch uitzicht op het dorp Hollum, de dijk en de duinen. Op hetzelfde weiland staan vaak de paarden of schapen te grazen. Voor de kinderen is er volop ruimte om te spelen. Aangezien er geen doorgaand verkeer is kunnen ze zich naar hartenlust uitleven op de boerderij.

Het voordeel van een BoerenBed locatie op een Waddeneiland is dat het strand nooit ver weg is. Bij Boerderij Hollum in Ameland kun je met de boer en zijn tractor een strandrit maken. De boer vertelt je onderweg alles over de natuur en de dieren op Ameland. Er zijn zelfs robbentochten mogelijk! Maar ook buiten de boerderij, op Ameland zelf, is er genoeg te beleven! Bezoek bijvoorbeeld het Maritiem Centrum. Hier kun je een demonstratie van de paardenreddingsboot bijwonen. Het bos vind je op slechts 3km afstand, ideaal voor een heerlijk ontspannen boswandeling! Op dezelfde afstand vind je tevens een golfbaan, ideaal voor de golfers in het gezelschap.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Boerderij Hollum!

Locatie camping BoerenBed Boerderij Hollum, Waddeneilanden

GPS: 53.4319, 5.6597
±213 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op BoerenBed Boerderij Hollum

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Boerderij Hollum safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs