BoerenBed La Ferme du Moncel

9.3
6 pl.
2 uurtjes van Parijs
Glamping in Normandie
Hertenboerderij en kleinvee
Hele lieve pony en ezel!

Boeken op camping BoerenBed La Ferme du Moncel? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed La Ferme du Moncel

Over camping BoerenBed La Ferme du Moncel, Normandië

Glamping in Normandië op slechts 2 uurtjes rijden van Parijs en met de trein zelfs maar 90 minuutjes (4km. van treinstation). In het midden van de heuvels van Le Pays d'Ouche ligt boerderijcamping La Ferme du Moncel in Normandië. Dit was vroeger een melkveehouderij maar tegenwoording een hertenboerderij. Verder worden er op deze boerderijcamping varkens gefokt en tarwe geteeld. Wat is er nu leuker dan de geboorte van jonge hertjes mee te maken in de lente? Wil je dit allemaal van dichtbij meemaken, boek dan eens zo'n bijzonder comfortabele safaritent van BoerenBed op La Ferme du Moncel.

Behalve herten en varkens zijn er op deze boerderij ook eenden, konijnen, pony's, kippen, geiten en 2 paarden. De honden Driver en Eddy zorgen ervoor dat alles goed loopt op de boerderij. Maar natuurlijk hebben ze ook wel even tijd om te spelen. In de directe omgeving kun je mooie wandel- en fietstochten maken en natuurlijk is het erg leuk om het 14e eeuwse kasteel te bezoeken. Voor paardenliefhebbers: De Haras national du Pin, ook wel het “Versailles van het paard” genoemd, is gelegen in het hart van een groen landgoed van meer dan 1000 hectares in het departement de Orne, en is zeker een bezoek waard.

Un Lit Au Pré zoals de Fransen zelf zeggen, slapen bij de boer. Het Betere BoerenBed verhuurt op La Ferme Du Moncel stoere compleet ingerichte Safari tenten de z.g. BoerenBed Tenten. Mooie ruime safaritenten ingericht voor 6 met echte bedden en keuken met hout gestookte kachel. Geen gas en elektriciteit.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed La Ferme du Moncel!

Locatie camping BoerenBed La Ferme du Moncel, Normandië

GPS: 48.6586, 0.4084
±643 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op BoerenBed La Ferme du Moncel

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed La Ferme du Moncel safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)), lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs