BoerenBed Lower Rodhuish Farm

9.7
Mini
2000 m
100 m
Logeren in Boerenbed Tent bij zee
Kindvriendelijke boerderij
Veel dieren
Wandelen

Deze camping is nu niet te boeken.

Klik hier om een andere camping te boeken in Somerset.

Camping BoerenBed Lower Rodhuish Farm

Over camping BoerenBed Lower Rodhuish Farm, Zuid West Engeland

Met je gezin het boerenleven in Zuid-West Engeland meemaken. Dat kan in een Boerenbed Safaritent op Lower Rodhuish Farm.
BoerenBed boerderij Lower Rodhuish Farm is ligt in New Port, regio Somerset. Vanaf deze 17-eeuwse Boerderij heb je een prachtig uitzicht over de zee. Vanaf hier kan je zelfs Wales zien liggen en de twee eilandjes Flat Holm en Steep Holm.

De familie Thomas heten hun gasten van harte welkom. Door hen wordt deze Boerderij gerund. Het is een gemengd boerenbedrijf. Paul en zijn vrouw Charlotte hebben elkaar leren kennen bij de Farming & Wildlife Advisory Group, waar ze beiden werkten. De organisatie is gewijd aan het advies geven aan boeren op gebied van milieu en behoud van natuur.

Op dit bedrijf vind je landbouwactiviteiten en een veestapel. Er staan zo'n 150 schapen en lammeren. Op de Boerderij lopen ook varkens, kippenen kalkoenen rond. Vooral de jonge kinderen vinden een rondleiding super leuk. Deze regio herbergt vele diersoorten, zelfs uilen!

Vanaf de Boerderij kun je diverse bezienswaardigheden bezoeken: zoals Porlock Bay, Dunster Castle en the West Somerset Railway. Ook kun je fijne wandelingen maken in de prachtige bossen van Exmoor National Park. Aan het eind van het seizoen, 22-24 augustus, wordt het Watchet Festival gehouden. Een gezinsvriendelijk muziekfestival met prachtig uitzicht op de prachtige West Somerset kustlijn.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Lower Rodhuish Farm!

Locatie camping BoerenBed Lower Rodhuish Farm, Zuid West Engeland

GPS: 51.14636, -3.406343
±764 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op BoerenBed Lower Rodhuish Farm

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Lower Rodhuish Farm safaritenten, lodgetenten met sanitair.
 

Bekijk prijs bij:

Deze camping wordt nu niet aangeboden.