BoerenBed Vielsalm Country Retreat

5 pl.
Prachtige wandel- en fietsroutes
Knuffelen met een pony
Veelzijdige activiteiten in de Ardennen
Meer van Coo: Kajakken, waterfietsen, zwemmen
Spa, Malmedy en Vielsalm zijn dichtbij

Boeken op camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat, Luxemburg

Stoeterij Vielsalm Country Retreat ligt in het hart van de Belgische Ardennen, in de gemeente Vielsalm, in het plaatsje Mont-le-Soie. Deze Country Retreatligt op 3 uur rijden vanaf Utrecht. Bij aankomst ontdek je meteen de bosrijke omgeving en de vele paden rond het centrum met bijna 160 kilometer aan routes voor een prachtige wandeling, mountainbike tour of een ritje te paard. Bij deze stoeterij is staat de natuur en het welzijn van de paarden centraal.

De paardenfokkerij heeft een eeuwenoude traditie in Wallonië. In 2000 is besloten om te starten met deze stoeterij in Mont-le-Soie, waar paarden worden opgeleid voor internationale wedstrijden zoals bijvoorbeeld concours hippiques. Daarnaast is er ook bij deze Country Retreat een veterinair onderzoekscentrum van de universiteit die de paarden begeleid. Jaarlijks worden er tevens vele wedstrijden en cursussen georganiseerd voor jongeren.

Ontdek deze prachtige Country Retreat in Mont-le-Soie! Ook de kinderen zullen hier de tijd van hun leven hebben. Om je verblijf helemaal compleet te maken staat er een Shetland pony bij je tent die je mag verzorgen en waar de jonge kinderen een ritje op kunnen maken. Ook is het mogelijk om een tocht te maken door de Ardennen op een ezel, te voet of per fiets. Paardrijden vanuit de stoeterij niet mogelijk, maar je eigen paard mag mee op vakantie en er zijn diverse maneges in de omgeving. Op afspraak kan je gebruikmaken van alle faciliteiten bij of rondom de stoeterij.

Na een heerlijke dag in de Ardennen kan je in het landwinkeltje van deze Country Retreat kiezen voor diverse biologische producten of een van de barbecue manden. Heerlijk eten en kijken naar de zonsondergang; als dat geen vakantie is! Binnen een straal van 10 kilometer zijn er ook vele activiteiten te ondernemen, wanneer je op zoek bent naar wat meer avontuur. Je kunt bijvoorbeeld kajakken, waterfietsen, zwemmen in het meer van Coo of de uitweg zoeken in een levensgroot doolhof. Ben je op zoek naar wat stedelijk vertier? Dan zijn de plaatsen Spa, Malmedy en Vielsalm ook dichtbij!

Op deze Country Retreat wordt Frans gesproken.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat!

Locatie camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat, Luxemburg

GPS: 50.3218, 5.9645
±266 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op BoerenBed Vielsalm Country Retreat

BoerenBed verhuurt op camping BoerenBed Vielsalm Country Retreat safaritenten (Beter BoerenBed safaritent 6 pers. met toilet (5 volw. - 1 kind tot 12 jr.)), lodgetenten met sanitair (HeerenBoer Tent max. 5 volw. prive sanitair).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs