200 m van de 14 ha thermen van Bükfürdő
Kleine, rustige camping
Gratis wifi
Uitstapjes naar Kőszeg, Szombathely en Sárvár

Boeken op camping Bukfurdo? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 

Over camping Bukfurdo, West-Hongarije/Balatonmeer

Camping Bukfürdö ligt naast de Thermen van Bukfürdö in het westen van Hongarije, niet ver van de grens met Oostenrijk. De Thermen beslaan een oppervlakte van 14 ha en behoren tot de grootste en bekendste in Europa. Deze Thermen omvatten maar liefst 32 baden - binnenbaden, buitenbaden, fun baden, jacuzzi's, olympisch bad, kinderbaden, en veel glijbanen. Gasten van de camping kunnen dagtickets kopen voor toegang tot de Thermen.

De camping zelf heeft een restaurant en een supermarkt, een entertainment team en diverse sportfaciliteiten zoals beachvolley, minigolf en tafeltennis. Er is gratis WiFi in openbare ruimtes.

In de omgeving van de camping zijn fietsen te huur, kun je paardrijden en is er een tennis- en golfbaan.

Het dorp Bükfürdő ligt in het westen van Hongarije, in de buurt van de Oostenrijkse grens. De stad Kőszeg met haar karakteristieke huizen en haar middeleeuwse centrum bevindt zich op 20 km afstand. Szombathely met het Savaria museum, dat de herinneringen en de geschiedenis van het gebied waarborgt, is gelegen op 30 km afstand. Op 25 km afstand liggen Sárvár, met haar botanische tuin die in 1812 werd geopend door de Habsburgers, en het Nádasdy kasteel, dat tegenwoordig dienst doet als museum.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Bukfurdo!

Locatie camping Bukfurdo, West-Hongarije/Balatonmeer

GPS: 47.3843, 16.7903
±1217 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Bukfurdo

TUI verhuurt op camping Bukfurdo stacaravans (stacaravan 2 slk Aqua 6 pers).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs