Cap Agathois

8.1
Klein
3000 m
<b>Capfun</b> Ontdek het mooie Frankrijk en verblijf op de beste campings met ongelooflijke waterparken en te gekk...
Gezinscamping 3 km. van Middellandse Zee
Zwembad met glijbanen
Sportvelden, speeltuin
Hoogseizoen 2x week animatie jong en oud

Boeken op camping Cap Agathois? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Cap Agathois, Languedoc-Roussillon

Ben je op zoek naar een kleinschalige camping aan de Middellandse Zee. Dit mooie vakantiepark, Cap Agathois, ligt ongeveer 3 km. van de mooie stranden van de Middellandse Zee. Dit is een ideale plek om met het hele gezin te genieten van je kampeervakantie.

Op de camping zijn genoeg voorzieningen. De sportieve kampeerder kan gebruik maken van de sportvelden, verder kun je tafeltenissen en een spelletje petanque meespelen. Er zijn op de camping 2 fijne zwembaden met 3 glijbanen om lekker af te koelen. Natuurlijk kun je ook heerlijk ontspannen aan het mooie zandstrand. Animatie is beperkt aanwezig in het hoogseizoen. Twee avonden in de week worden er leuke, vaak muziekale, avonden georganiseerd. Camping Le Cap Agathois heeft verder een multifunctioneel sportterrein waar je zowel kunt volleyballen als voetballen maar ook tafeltennissen en petanque kunt spelen. In de omheinde speeltuin kunnen de jongste kinderen gezellig met hun vriendjes spelen.

Vanaf de camping is het zeker de moeite waard en gezellig om Cap d'Agde te bezoeken, hier vind je leuke winkeltjes en gezellige terasjes.
Ook de stad Agde is een bezoek waard, het Canal du Midi en de rivier de Hérault komen hier bij elkaar. Kortom een plek waar genoeg te doen is maar waar je ook lekker kunt genieten van zon, zee en strand.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Cap Agathois!

In de omgeving van camping Cap Agathois

 Reserve Africaine de Sigean

Niet ver van Narbonne vind je Réserve Africaine de Sigean een fantastisch dierenpark. Hier kun je met de auto tussen de loslopende dieren zoals beren, leeuwen, zebra's, struisvogels en nog meer rijden. Verder is een deel van het park ook als dierentuin ingericht.

 

 Canal du Midi

Wandelen, fietsen, met de de boot over rustig water langs mooie groene paden? Dat kun je zeker langs het 250 kilometer lang kanaal dat van Toulouse naar Sète loopt. Het Canal Latéral à la Garonne (loopt parallel aan rivier de Garonne) verbindt de westkust via het Canal di Midi met de Middellandse zee. Deze twee kanalen worden ook wel Canal des Deux Mers genoemd. Over de gehele lengte oevers met wijn- en lavendelvelden en vele sluizen. Met name bij Béziers zijn de sluizen een bezienswaardigheid.

 

Locatie camping Cap Agathois, Languedoc-Roussillon

GPS: 43.3094, 3.5074
±1254 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Cap Agathois

Stacaravans worden hier verhuurd door Canvas Holidays en Tohapi.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs