Château de Martragny

8.0
Klein
12000 m
<b>Les Castels</b> Kamperen bij een kasteel is absoluut fantastisch. Alles begon in 1959, toen George Pilliet de sticht...
Normandië ontdekken
Kastelencamping
Buitenbad met kleuterbad
Hoogseizoen animatie
Strand op 12 kilometer

Boeken op camping Château de Martragny? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Château de Martragny

Over camping Château de Martragny, Normandië

Ben je op zoek naar een mooie kastelencamping? De viersterren camping Martragny ligt tussen Bayeux en Caen, niet ver van de invasiestranden in Normandië. Om het Chateau Martragny liggen ongeveer 160 ruime kampeerplaatsen verspreid over 10 hectare. Je kunt dus wel spreken van een ruim opgezette stijvolle camping. Een lange oprijlaan brengt je op dit smaakvolle landgoed. Geniet van de mooie Engelse tuin en de grote visvijver.

Deze mooie groene charmecamping heeft een fijn buitenbad met een kleuterbad. Verder verzorgt het animatieteam in het hoogseizoen leuke activiteiten. De ouders kunnen zich uitleven op de tennisbaan. Maar je kunt ook plaats nemen op het gezellige terras bij het restaurant "la Table du Chateau" en genieten van een glaasje calvados of pommeau.

Camping Château de Martragny heeft dé perfecte ligging om Normandië te ontdekken. De stranden waar in 1944 de invasie van Normandië begon, liggen op ongeveer 12 kilometer, het monument voor D-Day op Omaha Beach op ongeveer 30 kilometer verwijderd. Verder liggen er diverse interessante steden in de buurt zoals Caen, Deauville, Honfleur en ook de imposante abdij van de Mont Saint Michel. In de buurt van Bayeux ligt een boompark & klimpark. Kortom; genoeg te doen voor alle leeftijden!


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Château de Martragny!

Locatie camping Château de Martragny, Normandië

GPS: 49.243, -0.606
±659 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Château de Martragny

Rent-a-Tent en ViaLora verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten.