Château le Gibanel

8.3
Klein
direct

Boeken op camping Château le Gibanel? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Château le Gibanel

Over camping Château le Gibanel, Limousin

Château Le Gibanel is de bijzonder mooi gelegen rustige viersterren kindvriendelijke camping. Een unieke plek. Het kampeerterrein bevindt zich in een prachtig domein van 60 hectare aan de rand van de Dordogne en wordt gekenmerkt door prachtig een 13de-eeuws kasteel.

De camping heeft zeer schoon sanitair en een groot zwembad, een kinderspeeltuin, tafeltennistafels, een sportterrein met volleybal en basketbal en een campingwinkeltje met elke dag verse broodjes. In het kasteel op de camping kun je ’s avonds lekker dineren of gemakkelijk een pizza afhalen.

Château ‘Le Gibanel’ ligt op een landgoed, even buiten het stadje Argentat met z’n zestiende- en zeventiende-eeuwse huizen. Er zijn in Argentat weekmarkten met lokale specialiteiten, zoals walnoten, paddestoelen en verse groenten van het land. Langs de rivier (afgebakend voor jonge kinderen) vind je overal zonnige terrasjes.

Le Gibanel ligt in een streek met alle ingrediënten voor een prachtvakantie. Alles kan. Zwemmen en kanovaren of lekker met een goed boek in de zon.

Een van de 26 wandel- of fietsroutes volgen, bijvoorbeeld naar het middeleeuwse stadje Beaulieu. Stap op de pedalen langs de rivier en volg de paden over de groene heuvels.

Het kampeerterrein is gelegen op een gebied van 60 hectare en grenst aan de rivier de Dordogne, vlakbij een hoger gelegen meer met de stuwdam "du Sablier" waar visvangst en kanovaren mogelijk is. Het dichtstbijzijnde dorpje is het authentiek Franse dorpje Argentat. De tenten van Estivant staan naast elkaar en tegenover elkaar in laantjes.
Er is onder de bomen op camping Chateau de Gibanel een gezamenlijk Estivant terras, waar de kinderen overdag gezellig kunnen knutselen en waar je 's avonds met de andere ouders gezellig een drankje kan doen.--

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Château le Gibanel!

Locatie camping Château le Gibanel, Limousin

GPS: 45.09288, 1.93844
±975 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Château le Gibanel

Estivant (eenouder) verhuurt op camping Château le Gibanel bungalowtenten (bungalowtent 4x4 en 5x5 eenoudergezinnen kinderen 4-18 jaar).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs