De Leistert

9.0
Klein
direct
5 sterren kindvriendelijk camping in Limburg
Subtropisch binnenbad, glijbaan
Buitenbad met golven glijbaan
Grote speeltuin
Animatie in hoogseizoen jong en oud
Boottochten over de maas
Waterrecreatie op de Maasplassen
Wandelen en fietsen

Boeken op camping De Leistert? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping De Leistert, Limburg

Camping en vakantiepark de Leistert is een waar vakantieparadijs in het Limburgse Roggel. Het kampeergedeelte ligt naast het villapark, maar de voorzieningen zijn voor gasten uit beide delen toegankelijk. Het spectaculaire zwembadcomplex is de blikvanger van de camping. Het buitenbad heeft een golfslagsysteem, en binnen is er een tropisch zwemparadijs met glijbanen, lagunebad, jacuzzi en een kleuterbad met speeltoestellen. Bij mooi weer kun je ook terecht op het strandje bij de zwem- en roeivijver.

Kinderen raken niet uitgespeeld bij de skatebaan, de grote speeltuin (binnen én buiten), het tafelvoetbal, de skelterbaan of de trampolines. En sportliefhebbers...in het sportcafé zijn alle grote sportwedstrijden live te volgen!

Het Leudal bevindt zich in midden-Limburg, tussen Weert en Roermond. Dichtbij ligt het natuurgebied van de Groote Peel, waar wandelen en fietsen een feest is voor het hele gezin. Ook bij de oostelijker gelegen Maasvallei met de Maasplassen kun je fantastisch fietsen.

Breng ook een bezoek aan het bekende stadje Thorn met zijn witte huisjes. Als je nog wat verder naar het zuiden gaat kom je bij het smalste stukje Nederland, waar je in een uurtje van Duitsland naar België kunt wandelen. Voor een dagje shoppen is Roermond 'the place to be', maar ook het centrum van een stad als Venlo is de moeite waard. Voor de kinderen is een bezoek aan attractiepark Toverland bij Sevenum een topdag!

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Leistert!

Locatie camping De Leistert, Limburg

GPS: 51.2764, 5.9277
±140 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op De Leistert

Op Camping De Leistert worden de volgende accommodaties verhuurd:
Roompot Vakanties en Suncamp verhuren accommodatie als chalets, appartementen of bungalows. Staanplaatsen voor eigen tent of caravan worden aangeboden door Suncamp.