De Lemeler Esch

8.4
Klein
Eigentijdse natuurcamping
5 sterren
Wandelen en fietsen
Kindvriendelijk, speelbos, crossen, kabelbaan
Dichtbij Avonturenpark Hellendoorn en Slagharen
Rust, ruimte en natuur
Spelmiddagen
Prachtig gelegen in Vechtdal

Boeken op camping De Lemeler Esch ? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping De Lemeler Esch

 

Accommodaties op camping De Lemeler Esch

Over camping De Lemeler Esch , Overijssel

Een bijzondere natuurcamping in Nederland dat is camping De Lemeler Esch. Voor een vakantie met spannende belevenissen hoef je echt niet naar het buitenland. Kom naar De Lemeler Esch; gelegen onder aan de Lemeler,- en Archemerberg in de provicie Overijssel 6 km. van het stadje Ommen. Het is tijd om te genieten en te ontdekken in Overijssel. Je hebt er zeer ruime, rustige kampeerplaatsen in het open veld en vaak onder de bomen. Vanaf je vakantie-stekje loop je zo het omliggende bos in en de weidse hei op. Voor de gasten die niet zonder internet kunnen en is WIFI over de hele camping!

In de omgeving van De Lemeler Esch vind je volop fiets- en wandelmogelijkheden. Er is op de camping een eetcafe en snackwinkel. Om af te koelen is er een openlucht zwembad (verwarmd). De Lemeler Esch heeft geen gewone campingwinkel, maar een bijzondere Buitenlevenwinkel waar je terecht kunt voor heerlijke verse streekproducten, van groente en vlees tot honing en jam. En vergeet voor de kleintjes het speelbos, de speel-en recreatieruimte niet! En dan is er ook nog eens een openluchttheater, waar je afwisselend geniet van circusacts, of broodjes bakt bij het verhalenvuur.

De Lemeler Esch is de leukste natuurcamping in Nederland, om van je welverdiende vakantie te genieten en bijzonderheden te ontdekken. Met een ontdekkingspakket op zak blijkt de wereld van de natuurcamping toch niet zo klein te zijn.

Oké, de bergen zijn misschien niet zo hoog als in het buitenland, maar in de omgeving valt zeker nèt zoveel te beleven een bijzondere camping. De Lemeler Esch ligt tegen de Lemeler,- en Archemerberg, in de gemeente Ommen en maakt deel uit van het Vechtdal Overijssel. Het stroomgebied van de Vecht en de Regge hebben samen met de stuwwallen uit de ijsstijd een prachtig gevarieerd gebied gevormd. En dan ook nog eens slechts 6 km. van het stadje Ommen en vlakbij o.a. avonturenpark Hellendoorn en attractiepark Slagharen.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Lemeler Esch !

Locatie camping De Lemeler Esch , Overijssel

GPS: 52.4668, 6.4259
±122 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op De Lemeler Esch

Country Camp verhuurt hier luxe ingerichte bungalowtenten (Comfort tent en Comfort Plus tent max. 6 pers. boeken bij CountryCamp). Greencamp heeft hier comfortabele safaritenten staan (Safaritent XL max. 6 pers.). Glamping is het nieuwe kamperen!

 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs