De Smulhoeve FarmCamps

9.0
10 pl.
FarmCamps glampingboerderij in Brabant
Bezoek Efteling, Drunense Duinen
Paardenpension
Kindvriendelijke boerderijcamping

Boeken op camping De Smulhoeve FarmCamps? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Camping De Smulhoeve FarmCamps

Over camping De Smulhoeve FarmCamps, Noord-Brabant

De Smulhoeve, een FarmCamps boerderij, ligt lekker centraal aan een doorgaande weg van Kaatsheuvel naar Waalwijk. Kaatsheuvel en omgeving een fantastische plek om met kinderen een fijne Boerderijvakantie te vieren. In het groene Brabantse buitengebied ligt dit leuke en gezellige paardenpension van de familie Smulders. Je loopt zo de Loonse en Drunense Duinen in, een mooi natuurgebied met hoge duinen, zandvlaktes, hei en uitgestrekte bossen. Op deze boerderij woenen ongeveer 35 pensionpaarden en een paar hele lieve shetlanders. Verder is de familie Smulders heel sportief aangelegd en kunnen de gasten ook gebruik maken van het voetbalveld en de tennisbaan.

Bij De Smulhoeve logeer je in één van de 6 luxe Ranchtenten of 4 luxe Lodgetenten aangeboden door FarmCamps. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs een eigen badkamer. Bij de Lodgetenten zit de badkamer met grote douchecabine in de tent. Bij de Ranchtent staat de Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent. Wat een luxe, nu alleen nog kiezen.........De 10 comfortabele safaritenten staan op een groot veld achter op het erf.

Eigenlijk te mooi om waar te zijn, een soort sprookje, maar ja dat zijn ze in Kaatsheuvel gewend! Vanaf deze gastvrije boerderijcamping ben je zo in de Efteling. Zelfs op de fiets is dit sprookjespark makkelijk te bereiken vanaf FarmCamps de Smulhoeve.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Smulhoeve FarmCamps!

In de omgeving van camping De Smulhoeve FarmCamps

 Efteling

 

Locatie camping De Smulhoeve FarmCamps, Noord-Brabant

GPS: 51.6621, 5.0681
±71 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op De Smulhoeve FarmCamps

FarmCamps verhuurt op camping De Smulhoeve FarmCamps safaritenten (Luxe Ranchetenten met santiar in Badtrailer langs de tent), lodgetenten met sanitair (Luxe Lodgesafaritenten met eigen sanitair/badkamer).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs