De Weyde Blick

8.7
18 pl.
4000 m
2000 m
Kleine gezinscamping/minicamping
Nationaal landschap ZW Friesland
Nieuw zwembad 2017
Ruime staanplaatsen groen/privacy
Glamping in een Lodge-accommodatie
Fietsen naar IJsselmeerstranden
Gaasterlandse bossen/ Friese meren
Stavoren, Workum en Hindeloopen

Boeken op camping De Weyde Blick? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping De Weyde Blick, Friesland

De Weyde Blick is een kleine gezinscamping centraal gelegen in het Nationaal Landschap ZW Friesland bij het plaatsje Warns.
IJsselmeer strandjes, de Friese meren en de Gaasterlandse bossen (5 km.) liggen op fietsafstand. Comfortabel logeren kun je op deze camping in een van de sfeervol ingerichte Lodge-accommodaties voor 5 personen op een ruime, groene plek met veel privacy. Glamping in Friesland op een bijzonder mooi plekje.

Verder heeft de Weyde Blick een aantal ruime staanplaatsen. Gasten met tenten, campers of stacaravans zijn hier van harte welkom. De voorzieningen op de camping zijn netjes. Voor de kinderen is er veel speelruimte, een speeltuin en een fijn buitenzwembad. En natuurlijk kun je hier fantastisch wandelen in de Gaasterlandse bossen of watersporten op en bij de Friese Meren of wat dacht je van een fietstocht langs de Zesstedenroute van Friesland? Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de supermarkten in Warns, Bakhuizen of Stavoren.

Ingerichte Lodge-accommodatie
Wat dacht je van een fijne glamping-accommodatie? Kies dan voor deze mooie Lodge-accommodatie met eigen sanitair, 5 pers., een keukentje, verwarming/houtkachel en 5 slaapplaatsen. Dat wordt een luxe glampingervaring in Friesland met een fantastisch uitzicht tot aan het Mirnser Klif vanaf de brede veranda.

In 2017 kun je behalve logeren in een Lodge ook kiezen voor een Mafkeet of een leuk kampeerhuisje.

Behalve op de minicamping kun je hier ook op een andere manier comfortabel logeren, namelijk door gebruik te maken van de groepsaccommodatie/pension op het vakantiecomplex. Als groepsaccommodatie kun je hier met 20 personen logeren. In de zomerperiode (de maanden juli en augustus) wordt deze groepsaccommodatie verhuurd als pension.

Omgeving
De omgeving van De Weyde Blick is uniek. Friese meren, bos, strand en historische stadjes zijn op paar kilometer afstand. Natuurschoon, stilte en rust zijn de trekkers voor de gasten van De Weyde Blick. Vanuit de camping zijn er allerlei sportieve activiteiten te ondernemen, zoals varen, zeilen, (kite)surfen, suppen, fietsen, wandelen. Speelpark Sybrandy is heel leuk voor de kleintjes (en de ouders). Winkelen, restaurantjes bezoeken en lekker op terras zitten kan in de havenstadjes Stavoren, Workum en Hindeloopen (enkele van de mooiste Friese Elfsteden!)

Contact:
De Weyde Blick
It Sou 29
8721 GX Warns

Tel. 0514-681428

Email: info@deweydeblick.nlBij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping De Weyde Blick!

Locatie camping De Weyde Blick, Friesland

GPS: 52.8693, 5.4135
±135 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op De Weyde Blick


 

Bekijk prijs bij:

...
 
 

Beoordelingen van camping De Weyde Blick
 Beoordeling toevoegen

Gemiddelde beoordeling

 • TOTAALSCORE
  8.7
 • Algemeen
  9.0
 • Personeel
  9.0
 • Kinderen
  10.0
 • Zwembad
  9.0
 • Deze camping is beoordeeld op verschillende punten, en de totaalscore is berekend uit het gewogen gemiddelde van de gegeven punten. De algemene score is hierbij 3x meegeteld, en de overige scores 1x.
    - hoogseizoen 2014, met gezin
  03-09-2014
   Fam.
 • Algemeen
  9
 • Personeel
  9
 • Kinderen
  10
 • Zwembad
  9
 • Genoten van Friesland, de fijne safaritent en de gastvrijheid. Topvakantie gehad.

  Leuke Tips en Uitstapjes
  Watersport en typische Friesche dorpjes bezoeken