Kleine groene familiecamping
Zwembadcomplex
Hoogseizoen animatie
Kano varen op Drome

Boeken op camping Domaine du Couriou? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Domaine du Couriou

 

Over camping Domaine du Couriou, Rhône-Alpes

De 4-sterren camping domaine du Couriou heeft ruime staanplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van 90m2. De driesterren camping Le Couriou is gelegen op een berghelling van waaruit je een schitterend uitzicht heeft op de omringende bergen en de prachtige natuur. Je zult hier genieten van de charme van de natuur en van de nodige rust. Op Domaine du Couriou vind je diverse staanplaatsen die aan al je wensen kunnen voldoen: schaduwrijk of juist in de zon, met uitzicht op de prachtige bergen of tussen de pijnbomen.

De camping heeft een prachtig watercomplex van meer dan 1000m2, dat voldoet aan alle veiligheidsnormen. Er zijn twee zwembaden, waarvan één verwarmd, meerdere glijbanen en een kinderbad. Tijdens de zomerperiode, in juli en augustus, wordt er rondom de zwembaden gesurveilleerd door twee badmeesters. Het animatieteam zal daarnaast aqua-aerobics organiseren, zodat je de dag goed kunt beginnen en één keer per week wordt er een avond met waterspellen georganiseerd. Naast de activiteiten in het waterpark kunnen de sportievelingen onder de gasten zich uitleven op het sportterrein, bijvoorbeeld met handbal of basketbal. Er is ook een apart voetbalveld op de camping.

In het hoogseizoen kun je iedere week een tocht op de rivier de Drôme maken met kano of kajak, georganiseerd door professionals. Je vertrekt met eigen vervoer van de camping naar de startplek alwaar je, na een (in)spannende tocht, middels vervoer van het organiserende bedrijf weer wordt afgezet. Reserveren kan bij de receptie.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Domaine du Couriou!

Locatie camping Domaine du Couriou, Rhône-Alpes

GPS: 44.659, 5.407
±1066 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Domaine du Couriou

Pharos verhuurt op camping Domaine du Couriou stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs