Donaupark Klosterneuburg

7.6
Klein
direct
Groene camping bij Wenen
Goede voorzieningen
Restaurant, supermarktje
Fietsen, wandelen, mountainbike
Fietsen naar Wenen vanaf de camping
Fietspad langs de Donau

Boeken op camping Donaupark Klosterneuburg? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Donaupark Klosterneuburg

Over camping Donaupark Klosterneuburg, Regio Wenen

Een paar kilometer van Wenen ligt Donaupark Camping Klosterneuburg bij de Donau. Deze middelgrote (205 plaatsen) camping is de ideale uitgangsbasis voor uitstapjes naar de romantische hoofdstad Wenen.Het openbaar vervoer begint bij de camping. Niet alleen Wenen is de moeite waard om te bezichtigen, maar ook het stadje Klosterneuburg is erg leuk. Bezoek er het Augustiner-Chorherrenstift (begin van de 12e eeuw), met een lange wijnbouwtraditie sinds 900.

Op de camping in Niederösterreich zijn er veel voorzieningen, een restaurant met Oostenrijkse en internationale gerechten en afhaalservice. Verder een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Voor de kinderen is er een grote speelplaats, tafeltennistafel en trampoline. Het sanitairgebouw is modern en keurig.

In de buurt van de camping ligt een zwembad, golfbaan en BMX-baan en natuurlijk de ‘Donauradweg’ waarlangs je in 45 minuten op de fiets in het centrum van Wenen bent.

Ontdek de schitterende omgeving en de vele wijngaarden van Klosterneuburg per fiets of te voet. Ook zijn er de mogelijkheden voor fietstochten vanaf de camping of maak een boottocht over de Donau.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Donaupark Klosterneuburg!

In de omgeving van camping Donaupark Klosterneuburg

 Wenen

De hoofstad van Oostenrijk, Wenen heeft zoveel te bieden. Bijzondere, culturele en historische bezienswaardigheden. Bezoek zeker Schönbrunn. Dit mooie paleis ligt ongeveer 6 kilometer van het centrum van Wenen. Bij Wenen horen zowel de St. Stephansdom op de St. Stephansplatz als het Hofburg Paleis (met het Sissi museum) bij de Michaelerplatz, maar ook het reuzenrad (die Fiaker). Of wil je Wenen gewoon kort bezoeken, maak dan een tocht in een koets door het centrum of breng een bezoek aan de Naschmarkt met de meer dan 120 marktkramen waar je een diversiteit aan eten van over de hele wereld vindt (hele week behalve zondag).

 

Locatie camping Donaupark Klosterneuburg, Regio Wenen

GPS: 48.3108, 16.3278
±1147 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Donaupark Klosterneuburg

Suncamp verhuurt op camping Donaupark Klosterneuburg stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs