Falaise Narbonne Plage

300 m
Familiecamping
Speeltuin en kinderclub
Openbaar zwembad op 500m

Boeken op camping Falaise Narbonne Plage? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Falaise Narbonne Plage

 Geef hier jouw beoordeling

Over camping Falaise Narbonne Plage, Languedoc-Roussillon

Op slechts 300 meter van een prachtig zandstrand en de karakteristieke badplaats Narbonne Plage, vind je Camping La Falaise. Deze gezellige camping ligt in een mooie groene omgeving aan de voet van een klif.

Camping La Falaise heeft voor iedere soort kampeerder wat wils. Er is ontzettend veel te doen voor natuur- en sporliefhebbers. Zo kun je hier zeilen, roeien, wandelen, tennissen en paardrijden. Voor verfrissing na een lange dag wandelen, is er een openbaar zwembad vlakbij de camping. Camping La Falaise is de ideale plek voor een ontspannen vakantie met het gezin. Voor de kinderen is er een speeltuin en een kinderclub.

Een vakantie op camping La Falaise is ideaal om het prachtige mediterrane landschap te ontdekken. Neem de tijd om door de straten van Narbonne, de stad van kunst en geschiedenis, te wandelen. In deze stad vind je de kathedraal van Saint-Just-et-Saint-Pasteu en het paleis van de aartsbisschop van Narbonne. De Abbaye Sainte Marie de Fontfroide ligt iets verderop, maar is de moeite van het bezoeken zeker waard.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Falaise Narbonne Plage!

In de omgeving van camping Falaise Narbonne Plage

 Reserve Africaine de Sigean

Niet ver van Narbonne vind je Réserve Africaine de Sigean een fantastisch dierenpark. Hier kun je met de auto tussen de loslopende dieren zoals beren, leeuwen, zebra's, struisvogels en nog meer rijden. Verder is een deel van het park ook als dierentuin ingericht.

 

 Canal du Midi

Wandelen, fietsen, met de de boot over rustig water langs mooie groene paden? Dat kun je zeker langs het 250 kilometer lang kanaal dat van Toulouse naar Sète loopt. Het Canal Latéral à la Garonne (loopt parallel aan rivier de Garonne) verbindt de westkust via het Canal di Midi met de Middellandse zee. Deze twee kanalen worden ook wel Canal des Deux Mers genoemd. Over de gehele lengte oevers met wijn- en lavendelvelden en vele sluizen. Met name bij Béziers zijn de sluizen een bezienswaardigheid.

 

Locatie camping Falaise Narbonne Plage, Languedoc-Roussillon

GPS: 43.1602, 3.1624
±1288 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Falaise Narbonne Plage

Tohapi verhuurt op camping Falaise Narbonne Plage stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs