FKK Naturist Park Koversada

7.8
Middel
aan zee
Grote FKK camping
Direct aan zee gelegen
Rotssttrand met kiezels
Diverse sporfaciliteiten

Boeken op camping FKK Naturist Park Koversada? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 TOURCARAVAN BOEKEN

Camping FKK Naturist Park Koversada

Over camping FKK Naturist Park Koversada, Istrië

Campinginfo: FKK Naturisten camping Park Koversada ligt aan Adriatische zee, 2 km. van Vrsar en direct aan de baai van Limski.
FKK Naturist Park Koversada ligt in het 85 ha grote heuvelachtige landschap met weiden en kleine bomen. De grote camping ligt direkt aan zee met een 5 km. lang kiezelstrand.
2012 Beste camping van Kroatie (Croatian camping Union) De faciliteiten omvatten o.a. 2 supermarkten, krantenen souvenirzaak, sportzaken, diverse restaurants, pizzeria, snackbar, een geldautomaat en een arts.

Het rostsstrand met kiezel heeft ligplaatsen van beton en natuursteen, een zandstrand voor kinderen en uitsluitend bestemd voor FKK bezoekers. De hele dag door worden er vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De kinderen zullen zich ook vermaken bij de leuke kinderspeelplaats. Op Camping Koversada is WIFI.

Er zijn tennisbanen, tenniscursus, tafeltennis, verhuur van boten, sportcentrum, plaatsen voor balsporten, beachvolleybal, midgetgolf, verhuur van fietsen, kinderspeelplaats, basketbal, levende muziek, mini club en animatie.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping FKK Naturist Park Koversada!

In de omgeving van camping FKK Naturist Park Koversada

 Aquapark Istralandia

Voor 41000m² waterplezier bezoek je aquapark Istralandia. Grote zwembaden, golfslagbad, hydromassage, kinderzwembaden met glijbanen, giga glijbanen, waterval met vrij val. Verder een amfitheater met diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door een animatieteam. Kortom een dag vol waterplezier.

 

 Poreč

Bezoek je Poreč vanaf je camping? Deze leuke havenstad aan de westkust van Istrië is een toeristische topper aan de Adriatische Zee. Rondom Poreč liggen dan ook diverse campings en vakantieparken. Een stad met rijke cultuur en vele historische gebouwen en bezienswaardigheden. Bezoek zeker de Byzantijnse Euphrasius Basilica, in het centrum. De basiliek, de doopkappel, het atrium, het paleis en de fantastische mozaieken op de vloeren. Wandel de oude Decamanus, de hoofdstraat, af en laat je verrassen.

 

 Brijuni eilanden

Langs de zuidwest kust van Istrië liggen de Brijuni eilanden. Het nationaal park bestaat uit 14 kleine en grotere eilanden. Vanaf het plaatsje Fazana kun je de eilanden met een van de excursieboten bereiken. Er worden in de maanden juli en augustus diverse evenementen op de eilanden georganiseerd. Ook kun je fietsen huren of een excursie maken met een treintje langs Romeinse ruines, het safaripark en het archeologisch museum.

 

 Rovinj

Rovinj, een fantastische havenstad met een oud centrum en gelegen op een van de mooiste schiereilandjes van Istrië. Rovinj is heel populair bij vele toeristen. Mede doordat het centrum autovrij is kun je relatief rustig, via de Poort van Balbi, door de oude straatjes bergopwaarts naar de St. Eufemija kerk wandelen. Onder aan de heuvel ligt de gezellige vissershaven met een leuke boulevard en vele gezellige barretjes en restaurants.

 

 Vrsar

Een van de leukste oude vissersplaatsjes in Istrië, gelegen op een heuvel, is toch wel Vrsar. Hou rekening met steile trapjes en smalle steile steegjes. Al wandelend naar het oude historische centrum kun je de mooiste foto's maken van de omgeving en de 18 onbewoonde eilandjes. Bezoek verder de oude Romaanse stadspoort, de haven van Vrsar en de vele kerken en basilieken.

 

 Pula

Op het meest zuidelijke puntje van Istrië ligt Pula. Rijk aan Romeinse bezienswaardigheden. Wat dacht je van het Romeins amfitheater, Arena Pula? Hier worden nog steeds diverse festivals, opera's en concerten opgevoerd. Verder het centrale plein het Forum in het oude centrum met de overblijfsels van enkele tempels en de tempel van Augustus die wel bewaard is gebleven. Ook winkelen en lekker eten is een feest in Pula

 

Locatie camping FKK Naturist Park Koversada, Istrië

GPS: 45.14222, 13.60528
±1370 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op FKK Naturist Park Koversada

Op Camping FKK Naturist Park Koversada worden de volgende accommodaties verhuurd:
Stacaravans worden hier verhuurd door Gebetsroither. TUI heeft hier comfortabele safaritenten staan. Glamping is het nieuwe kamperen!
Gebetsroither verhuurt hier tourcaravans.