Gasparina

7.3
Middel
direct
Middelgrote, gastvrije camping
Direct aan het Gardameer
Geschikt voor jonge gezinnen
Zwembad met kinderbad half mei/half sept.

Boeken op camping Gasparina? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Gasparina, Gardameer

Geniet met de hele familie op camping Gasparina, ideaal gelegen ligt tussen het Gardameer en pretpark Gardaland. Ga met de kinderen op ontdekkingstocht in het nabij gelegen aquapark of neem een duik in het Gardameer.

Ook voor cultuur ben je hier op het juiste adres: wat dacht je van een dagje in één van de authentieke steden als Verona, Peschiera del Garda of Sirmione?

Het themapark Gardaland ligt op 1000m afstand en kan in 15 min te voet bereikt worden of met de shuttle service vanaf de camping. Tickets kun je bij de campingreceptie kopen.
Vanaf de camping kun je ook naar Canevaworld en Parc Zoo voor een dagje uit met de kinderen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Gasparina!

In de omgeving van camping Gasparina

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Gasparina, Gardameer

GPS: 45.4549, 10.7023
±1152 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Gasparina

TUI verhuurt op camping Gasparina stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs