Goesselsdorfersee

600 m
Familiecamping bij Gösselsdorfer meer
Fijn strandbad op 800 meter
FKK mogelijk op 2 km.

Boeken op camping Goesselsdorfersee? Kies hier verblijf en organisatie:

 TOURCARAVAN BOEKEN
 

Accommodaties op camping Goesselsdorfersee

Over camping Goesselsdorfersee, Karintië

Camping Gösselsdorfer See is 7 ha groot en ligt aan het Gösselsdorfer See. De camping is mooi groen aangelegd en ligt direct aan het grote meer met strand. Er is een snackshop met kiosk (in juli en augustus), een supermarkt in de buurt, een kampvuurplaats en een kinderland met een avonturenbos.

Er is een strandbad (600 m) met een ca. 150 m lang, smal kiezelstrand met een steiger en ligweide. Via het water of lopend bereikt men het Gosselsdorfer Meer dat ca. 800m verderop ligt. Er is een FKK mogelijkheid in de buurt (2 km).

De camping biedt een uitgebreid activiteitenprogramma (juli/augustus), speelplaats, beachvolleybal, basketbal, fietspaden, verhuur van fietsen, wandelingen onder begeleiding, pony rijden, tafeltennis, golf (5 km), stock baan, vissen, kinderspeelruimte, kinderopvang (juli/augustus).


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Goesselsdorfersee!

In de omgeving van camping Goesselsdorfersee

 Murau

Bezoek het stadje Murau in Oostenrijk gelegen in de regio Stiermarken. Je vindt hier het Brauereimuseum, waar je de al 500 jaar oude bierbrouwtechnieken kunt volgen. Het kenmerk van deze stad is het Schloss Murau.

 

 Klagenfurt

Klagenfurt, een bezoek waard. Gelegen even ten oosten van de Wörthersee in Karinthië met een mooi oud centrum. Wandel door de mooie binnenstad en ontdek een van de mooiste historische centra in Oostenrijk. De leuke binnenhofjes herbergen smakelijke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Het symbool van de stad Klagenfurt "de Lindwurmbrunnen" vind je op de fontein gelegen op de Neue Platz. Deze draak vind je ook terug in het wapen van de stad.

 

Locatie camping Goesselsdorfersee, Karintië

GPS: 46.574, 14.6233
±1179 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Goesselsdorfersee

Gebetsroither verhuurt op camping Goesselsdorfersee tourcaravans (Tourcaravan max. 4+1p).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs