Boeken op camping Hunzepark? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE BOEKEN
 STAANPLAATSEN
 

Accommodaties op camping Hunzepark

Over camping Hunzepark, Drenthe

Aan de zijkant van de hondsrug in het hart van Drenthe ligt dit kleinschalig mooi aangelegd vakantiepark Hunzepark. Het park ligt in een waterrijke omgeving en nodigt uit tot vissen, kanoën, zwemmen en spelevaren. Op het park zijn vele outdoormogelijkheden, van zeskamp tot highlandgames en survivals. Jong en oud worden hier vermaakt door het leuke recreatieteam met leuke activiteiten als bingo, playbackshow of kanofakkeltocht. WiFi over het hele park, tegen betaling.

Er is een groot scala aan accommodaties vind je op vakantiepark Hunzepark, van blokhutten tot chalets met alle comfort. Ook zijn er luxe bungalows en zelfs villa's. Voor grote groepen zijn er diverse groepsaccommodaties.

In de buurt van het pak is veel te doen. Zo is er het boomkroonpad in Borger, dat je hoog langs de toppen van de bomen leidt, Attractiepark De Sprookjeshof in Zuidlaren, met het sprookjespark, een speeltuin en dierenboerdrij, of het dierenpark Emmen met o.a. beren en verschillende soorten apen, giraffes en nijlpaarden.
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Hunzepark!

Locatie camping Hunzepark, Drenthe

GPS: 52.9821, 6.8347
±189 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Hunzepark

Roompot Vakanties verhuurt op camping Hunzepark stacaravans (Stacaravans/chalets max. 4-6 pers), chalets,bungalows of appartementen (Diverse bungalows/blokhutten en chalets max 4- 36 pers), staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs