Huttopia Lac de Sille

7.1
Klein
500 m
Groene camping op 500 meter van meer

Boeken op camping Huttopia Lac de Sille? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Huttopia Lac de Sille

Over camping Huttopia Lac de Sille, Pays de la Loire / Vendée

Camping Lac de Sillé ligt tussen het Loiregebied en Normandië, midden in het bos van Sillé. Het maakt onderdeel uit van het vakantiedomein Sillé Plage dat bestaat uit natuurlijke waterplassen omringd door bossen. Het centrum van Sillé vind je op ca. 2 km. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. De camping is ca. 10 ha groot en heeft slechts 150 plaatsen. Alle ruimte dus.En dat op slechts 695 km van Utrecht.
Er is een eenvoudig restaurant op de camping, met gezellige bar en terras. Ook kun je hier maatltijden afhalen. Het winkletje op de camping biedt de belangrijkste levensmiddelen. Ook kunt u hier dagelijks vers brood krijgen.

De camping heeft een zwembad van ca. 100 m², met een kindergedeelte. Rond het zwembad is een terras met ligstoelen. Ook kun je zwemmen in het meer bij "Coco Plage" (500 m.).
Er is een speeltuintje, een voetbalveld en een volleybalveld. Ook is er een jeu de boules-baan. Er is een klein animatieteam dat tal van activiteiten organiseert, met ook veel activiteiten in de natuur.

Geniet van de natuur, ontspan en komt tot rust.
Camping Lac de Sillé maakt deel uit van het recreatiegebied Sillé Plage, dat bestaat uit natuurlijke waterplassen omringd door bossen. Dit gebied is aangewezen als ‘Station Verte de vacances’ (Groene vakantiebestemming) met 3500 hectare bos, waterplassen, een meer en het zwemstrand Coco Plage. Rond het meer kunt u mountainbiken, wandelen, watersporten, zwemmen, klimmen, ziplinen, boogschieten en vissen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Huttopia Lac de Sille!

Locatie camping Huttopia Lac de Sille, Pays de la Loire / Vendée

GPS: 48.2118, -0.12759
±714 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Huttopia Lac de Sille

De Jong Intra verhuurt op camping Huttopia Lac de Sille bungalowtenten, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs