it Wiid

8.0
Middel
direct
Ontspaning, rust en ruimte
Vakantiehuizen en kampeerplaatsen
Watersport
Verhuur van boten en kanos

Boeken op camping it Wiid? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping it Wiid

Over camping it Wiid, Friesland

In het hart van het unieke merengebied van Friesland, tussen Leeuwarden en Drachten, vindt u Camping en Buitenplaats It Wiid. Dit prachtige park ligt centraal in het laatste nationaal park van Nederland, De Alde Feanen. Een gebied van zo'n 2000 hectare dat bestaat uit kreken, kleine en grote plassen met eilandjes en grote waterwegen.

In het gebied kan prachtig gevaren worden. Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen, zoals Grou, Leeuwarden en Sneek. U kunt uw eigen boot meenemen, maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Wij verhuren sloepen, valken, polyvletten, optimisten en kano's. Uiteraard kunnen visliefhebbers hun hart ophalen en hun hengeltje uitgooien.

De camping en het bungalowpark liggen tegenover het dorp Eernewoude, of zoals de Friezen zeggen "Earnewâld". Het dorp ligt aan de andere kant van het water en is met een pontje te bereiken, maar u kunt er ook via de "gewone" weg komen.

Camping It Wiid omvat 368 ruim opgezette kampeerplaatsen, waaronder een groot aantal direct aan het water. Er zijn diverse voorzieningen waaronder een verwarmd openlucht zwembad, een speeltuin en een voetbalveld. Je kunt hier ook een boot huren, om Friesland vanaf het water te verkennen. It Wiid verhuurt sloepen, valken, motorboten, optimisten en kano’s.

ortom: Camping Friesland gezocht, It Wiid is een camping waar je ontspanning, rust en ruimte vindt maar waar tegelijkertijd de gezelligheid niet ontbreekt. Kamperen in Friesland, kies voor Camping It Wiid! Heb je behoefte aan meer luxe en comfort? Wat dacht je van een vakantiehuis aan het water? Vakantiepark It Wiid beschikt over 4-persoons, 6-persoons en 8 persoons luxe vakantiehuizen.

Op de camping is vanaf Hemelvaart een prachtig buitenzwembad geopend, met een superlange (65 meter) glijbaan. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin. Verder vindt u een ruimgesorteerde supermarkt, met 's ochtends warme broodjes. In de Meerpaal kunt u terecht voor het afhalen van snacks.

Camping “It Wiid”
Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

Tel: 0511 – 539 223
Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping it Wiid!

Locatie camping it Wiid, Friesland

GPS: 53.12634, 5.94312
±173 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op it Wiid

Roompot Vakanties verhuurt op camping it Wiid chalets,bungalows of appartementen (Luxe bungalowt 6-8 personen).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs