La Blache

9.0
6 pl.
10000 m
Bijzondere vakantie á la Ferme
Hoogvlakte 800 m. natuur, rust, ruimte
Nederlandse eigenaren
Gastvrijheid, kleinschaligheid en flexibiliteit
Gorges du Verdon, het Lac de Saint Croix
MTB, wandelen, watersport (kano, kayak etc)
Table DHote

Boeken op La Blache? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Over camping La Blache, Provence-Alpes

La Blache bestaat uit een aantal authentieke boerengebouwen op 5 ha. grond. Ferme La Blache is een bijzonder plekje in de De Alpes de Haute Provence (Provence) aan de rand van het plateau van Valensole. Een regio waar hoogvlaktes en lavendelvelden elkaar afwisselen. In de directe omgeving van La Blache liggen het hele kleine dorpje Saint Jurs en het authentieke Puimoisson. Dichtbij La Blache liggen ook het schitterende dal van de Asse en de gorge de Trevans.
In Riez (20 min.) en Valensole (30 min.) vind je alle winkels, voorzieningen en Provençaalse markten. Zwemmen kun je in de nabij gelegen Gorges de Trevans of in het Lac de ste Croix op (20 min.)

De Nederlandse eigenaren Frank en Sylvia Berends gooiden het roer in Nederland om en hebben hun droom op La Blache verwezenlijkt. Gastvrijheid, kleinschaligheid en flexibiliteit is hun motto. Zij hebben in 2013 ook plaats gemaakt op hun terrein voor 5 mooie safaritenten. De safaritenten zijn op ruime plaatsen geplaatst door Ma Tente en France en hebben allemaal een fantastisch uitzicht over de wuivende koren- en lavendelvelden met op de achtergrond de rotsen van de Gorges du Verdon en de voet van de Montdenier. Het privé sanitair vind je in de gerestaureerde Provencaals boerderij.

Het omliggende gebied is een plaats waar rustzoekers en natuurliefhebbers zeker hun hart kunnen ophalen. De sportieve MTB fietsers en wandelaars kunnen in de directe omgeving mooie routes oppakken. Maar ook de waterliefhebbers kunnen op 20 autominuten kanoën, kayakvaren, wildwatervaren, zwemmen, zeilen en vissen. De klimsport kan ook uitgebreid beoefend worden. Of zoek je het liever nog hoger op, er zijn mogelijkheden tot zweef- en sportvliegen, parapente en zelfs parachutespringen. In Digne les Bains en Greoux les Bains vind je diverse Thermaalbaden.

Een vakantie op La Blache is puur genieten.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Blache!

Locatie camping La Blache, Provence-Alpes

GPS: 43.9081, 6.1582
±1197 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op La Blache

Greencamp verhuurt op camping La Blache safaritenten (Safaritent met privé badkamer hoofdgebouw 5 persoons).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs