Boeken op camping La Cote Sauvage ? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping La Cote Sauvage

Over camping La Cote Sauvage , Poitou-Charentes

Camping La Cote Sauvage ligt in een bosrijke omgeving direkt aan het zandstrand, op het zeer geliefde schiereiland Ile de Ré. Het dorp Saint-Clement-des-Baleines ligt op looptafstand. De camping is rustig gelegen en heeft een mooi buitenzwembad. Dit is eenvoudige maar prima camping.

De camping heeft een receptie, Wifi-ontvangst, tafeltennis, volleybal, jeu de boules, speeltoestellen, badminton en wasmachines. In het hoogseizoen broodjesservice, snackbar en beperkte animatie.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Cote Sauvage !

In de omgeving van camping La Cote Sauvage

 Île d'Oléron

Île d'Óleron wordt vooral door de Fransen zelf bezocht, en dat geeft het een extra Franse charme. Beroemd zijn de oesters die van hier komen. Deze oesters zijn speciaal omdat ze na 3 jaar groeien verhuizen naar speciale waterbassins, de ‘Claires’ om ze te laten rijpen. Als je je ogen openhoudt kom je ze tegen.

Dit eiland staat bekend als een paradijs voor fietsers. Huur een fiets verken het eiland! Op het eiland zijn meerdere fietspaden aangelegd en ook voor kinderen is het veilig fietsen.

 

 Le Zoo de la Palmyre

De dierentuin van Palmyre in Les Mathes is een populaire attractie in de regio, met orang oetans, chimpansees, zebra's, vogels en veel meer.

 

Locatie camping La Cote Sauvage , Poitou-Charentes

GPS: 46.22542, -1.54462
±985 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op La Cote Sauvage

Tohapi verhuurt op camping La Cote Sauvage bungalowtenten, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs