La Draille

8.2
Klein
Beter Uit familiecamping, Nederlandse eigenaar
Terrasvormig aangelegd
Buitenzwembad/peuterbad eind april/begin okt.
Diverse sportvelden
Restaurant, snackbar, pizzeria
Cursus: bloemschikken, schilderen etc.
Speeltuin, trampoline, springkussen
Recreatieteam hoogseizoen

Boeken op camping La Draille? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN
 SAFARITENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping La Draille, Dordogne

Ben je op zoek naar een fijne camping in de regio Aquitaine? Het Beter Uit vakantiepark la Draille ligt in het departement de Dordogne aan het kleine riviertje de Borrèze, op de grens van de regio Midi Pyrénees, niet ver van het plaatsje Souillac.

Deze groene terrasvormige camping is omgeven door een mooi glooiend heuvellandschap. Niet alleen in het hoogseizoen kun je hier van een fijne kampeervakantie genieten, maar ook tijdens de rustigere periode in het voor- en najaar (ACSI voordeelkaart). De voorzieningen zijn ruimschoots aanwezig op de camping. Behalve een gezellig restaurant met terras, een snackbar/pizzeria is er ook een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

Op de camping bevinden zich 120 ruime staanplaatsen en diverse mooi ingerichte accommodaties. Je kunt kiezen uit diverse modellen tenten zoals bungalowtenten (gelegen aan de rivier de Borrèze), tunneltenten en safaritenten, allemaal compleet ingericht. Verder heeft de camping luxe ingerichte chalets, een vakantiehuis, een mooie gerestaureerde boerderij en stacaravans te huur.

De recreatie mogelijkheden zijn op deze camping divers en worden elk jaar uitgebreider. Je kunt heerlijk afkoelen in het fijne zwembad (laagseizoen verwarmd) en de jongste bezoekers kunnen heerlijk spetteren in het kinderbad en glijden van de glijbaan. Ook kunnen de kinderen heerlijk spelen in de kinderspeeltuintjes, op het springkussen of op een van de drie trampolines. De sportieve kampeerders kan zich uitleven op de tennisbaan, op het voetbalveld of op een van de andere sportvelden.

De locaties van deze camping is heel geschikt om de regio Aquitaine en dan vooral de Dordogne te verkennen. De Dordogne is zeer geliefd door de prettige combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Een vakantie in de Dordogne is mede hierdoor zeker kindvriendelijk. De temperatuur kan in de zomer flink oplopen, gelukkig kun je dan ook de oevers van de diverse rivieren zoals de Dordogne of de Vézère opzoeken. Ook met de kanoe onderweg zijn behoort tot een van de leuke uitstapjes in deze regio. Deze prettige sfeervolle camping staat onder leiding van Nederlandse eigenaars.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Draille!

Locatie camping La Draille, Dordogne

GPS: 44.9366, 1.4347
±987 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op La Draille

Beter-uit verhuurt op camping La Draille bungalowtenten (Tunneltent Petit Chateau max. 6 personen/ Bungalowtent Bergerac), safaritenten (Safaritent St. Emilion Luxe max. 7 personen), stacaravans (Stacaravan max. 6 personen), chalets,bungalows of appartementen, staanplaatsen.
 

Bekijk prijs bij:

...