La Route Blanche

7.3
Klein
400 m
Camping 400 m. van het strand
Golfterrein op 200 m.
Zwembad met glijbanen mei-eind sept.
Multisportterrein, kinderspeelruimte

Boeken op camping La Route Blanche? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping La Route Blanche

Over camping La Route Blanche, Normandië

Camping La Route Blanche ligt in de Baai van Mont Saint Michel, tegenover de eilanden Chausey en de Engels-Normandische kanaaleilanden van Jersey en Guernesey.
Deze fijne familiecamping ligt slechts 400 m. van het mooie strand. Voor golfliefhebbers liggen er een 9 en 18 holes golfbaan op 200 meter van deze camping.

Deze goed verzorgde camping beschikt over moderne accommodaties en goede voorzieningen. Er is een fijn zwembadcomplex met glijbanen, kikkerbad en bubbelbad. Verder kan men zich goed vermaken bij het multisportterrein en in de kinderspeelruimte. Voor de watersporters is er vlakbij een zeilclub.

De badplaats Granville ligt op 5 km. Absolute trekpleister in de omgeving is de baai van St-Mont-Michel. Met het prachtige zandstrand op 400 meter en de bijbehorende watersporten kan men op camping La Route Blanche een fantastische vakantie beleven. Vanaf La Route Blanche, tegenover de eilanden Chausey, Jersey en Guernesey, zijn er talrijke wandeltrajecten. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen kan natuurlijk even bijkomen bij het zwembad.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping La Route Blanche!


Boeken op La Route Blanche

ViaLora verhuurt op camping La Route Blanche stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs