Boeken op camping Lac de Carcans? Kies hier verblijf en organisatie:

 

Over camping Lac de Carcans, Aquitaine / Les Landes

Indigo camping Lac de Carcans is een ideale camping voor jong gezinnen door de ligging direct aan het zoetwatermeer. Een nieuwe camping in het hart van de groene bossen aan de rand van het Meer Carcans Maubuisson. Een mooie plek tussen de Médoc en de kust. Camping Lac de Carcans ligt nog geen 5 kilometer van de prachtige stranden bij Carcans Plage.

Op deze fijne camping zijn de voorzieningen ruimschoots aanwezig. Er is een fijn zwembad om af te koelen en een kleuterbad voor de jongste bezoekers. Vanaf de camping kun je ook heerlijk naar het strand aan het zoetwatermeer van Carcans Maubuisson. Op het terras bij de snackbar en bij de receptie is er gratis wifi. In het hoogseizoen kun je bij de snackbar diverse gerechten bestellen of nuttigen op het terras.

Vanaf het staatsbos de Bombannes kun je uiteraard de Medoc en zijn kastelen te verkennen. Bombannes is een waar paradijs als het gaat om sport en ontspanning; precies wat je zoekt. Tevens ligt de camping op slechts een uur rijden van Bordeaux. Rondom Bombannes liggen ruim 120 km fietspaden om de omgeving te verkennen

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lac de Carcans!

In de omgeving van camping Lac de Carcans

 Le Zoo de la Palmyre

De dierentuin van Palmyre in Les Mathes is een populaire attractie in de regio, met orang oetans, chimpansees, zebra's, vogels en veel meer.

 

 Dune du Pilat

La Dune du Pilat (ook wel Dune du Pyla) is de hoogste duin van Europa en een toeristische attractie.

Het duin strekt zich over 500 meter uit van oost naar west en over drie kilometer van noord naar zuid, nabij het Bassin d'Arcachon en bevat ongeveer 60 miljoen kubieke meter zand. Hij bevindt zich op het grondgebied van de Franse gemeente La Teste-de-Buch, nabij Arcachon (Gironde), te midden van de Landes de Gascogne. La Dune du Pilat steekt 107 meter boven de zeespiegel uit, ook al lijkt het erop dat hij in de loop der jaren lager wordt.

 

Locatie camping Lac de Carcans, Aquitaine / Les Landes

GPS: 45.0953, -1.1457
±0 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Lac de Carcans

De Jong Intra verhuurt op camping Lac de Carcans bungalowtenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs