Prachtig bergmeer met heerlijk zwemwater
Zicht op de Dolomieten
Geleidelijk aflopend privé strand
Goede animatie

Boeken op camping Lago Di Levico? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARI-LODGETENT MET DOUCHE/WC BOEKEN

Over camping Lago Di Levico, Trentino-Alto Adige/Dolomieten

Wat dacht je ervan, lekker relaxen op een grote ligweide of wandelen en genieten van de heerliljke frisse berglucht. Dit is werkelijk een gezellige familiecamping op een unieke locatie direct aan het Levicomeer met privé-strand. Een fijne camping, een prachtig meer en dat alles in een zonnig klimaat. Een camping die gastvrij is en waar je jezelf thuis voelt, misschien kom je hier volgend jaar wel weer terug?

Het is heerlijk zwemmen in het fantastische Levicomeer of in de zwembaden van de camping, en er is een veelzijdig animatieprogramma (mei tot september) voor de kinderen en voor volwassenen elke morgen yoga op het strand.

Je kunt al vanaf het voorjaar heerlijk zwemmen in het Lago di Levico - heel bijzonder met uitzicht op de toppen van de Dolomieten! De camping is verdeeld in verschillende gedeelten en voelt daardoor niet te groot aan. Vooral tieners weten elkaar goed te vinden hier, maar met 3 zwembaden, een animatieteam, miniclub en speeltuin hebben kinderen van alle leeftijden het goed naar hun zin.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Lago Di Levico!

In de omgeving van camping Lago Di Levico

 Caneva World

Een van de grootste waterparken in Italië is Caneva World. Zowat direct aan het Gardameer gelegen, zuidelijk van het plaatsje Lazise. Het park bestaat uit twee delen, Aqua Paradise en Movieland. Het Aqua Paradis bestaat uit glijbanen, watervallen en wildwaterbanen. In Movieland kun je spannende shows en diverse stuntvoorstellingen bijwonen.

 

 Verona

Niet ver van het Gardameer vind je de stad Verona, Een stad die zijn bekendheid vooral te danken heeft aan de Opera. Op het grootste plein Piazza Bra ligt deze Romeinse Arena. Mocht je Verona bezoeken, kijk dan of je een van de opera's (Aida, Carmen, Il Trovatore, La Traviata etc) die in de maanden juli/augustus, 4 tot 5 keer per week worden uitgevoerd, kunt bijwonen. Ook kun je in Verona het huis van Giulietta (Romeo en Julia) bezoeken.

 

 Gardaland

Gardaland in Castelnuova del Garda is het grootste en meest populaire attractiepark in Italië. Behalve het themapark is er hier ook een theater waar Broadwaymusicals worden opgevoerd. Er zijn zo'n vijftig verschillende attracties in het park, waarvan de populairste zijn: "Magic Mountain", "Sequoia Adventure", "Fuga da Atlantide" ,Magic House, "Raptor" en "Blue Tornado".

Het 55 ha grote park omvat ook nog een groot kinderthemaland genaamd "Fantasy Kingdom", met de parkmascotte Prezzemolo in de hoofdrol.

 

Locatie camping Lago Di Levico, Trentino-Alto Adige/Dolomieten

GPS: 46.00818, 11.28465
±1140 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo


Boeken op Lago Di Levico

Op camping Lago Di Levico wordt accommodatie aangeboden door verschillende organisaties.
Stacaravans worden hier verhuurd door Vacanceselect (Stacaravan classic 2 slk. met airco) en Camp2Relax (Stacaravan Comfort 2 slk airco). Vacanceselect en Camp2Relax verhuren lodgetenten met douche/bad en wc. Glamping is het nieuwe kamperen!