Gastvrij park op de Veluw
Diverse recreatieve voorzieningen
Bowling, fietsenverhuur, binnenspeeltuin
Overdekt zwembad en buitenbad
Animatieprogramma/kidsclub

Boeken op camping Landgoed de IJsvogel? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Landgoed de IJsvogel

Over camping Landgoed de IJsvogel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

Landgoed De IJsvogel betekent er even heerlijk tussenuit in een prachtige omgeving, genieten van de rijke natuur en vele voorzieningen. De IJsvogel is een gastvrij park op de Veluwe waar zowel rustzoekers als actievelingen zich thuis voelen. Het park is gelegen aan de westkant van de Veluwe tussen bekende Veluwse dorpen zoals Barneveld, Garderen, Putten, Otterlo en aangrenzend aan het grote Veluwse bos. Voor een zorgeloze vakantie in Nederland boek je een fijne accommodatie op Landgoed de IJsvogel.

Heerlijk genieten van het binnen- of buitenbad met de kinderen tijdens mooie zonnige dagen. 's Avonds na een lekker hapje in het gezellige restaurant nog een uurtje op de bowlingbaan en de dag kan niet meer stuk. Voor fietsliefhebbers is de omgeving van Landgoed de IJsvogel een paradijs, . Landgoed De IJsvogel heeft uitgebreide recreatieve faciliteiten voor sport, spel en ontspanning. Voor gezelligheid in de avonduren of een hapje en drankje is er in de directe omgeving van het park volop keus, maar ook op het park zelf kun je terecht.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Landgoed de IJsvogel!

Locatie camping Landgoed de IJsvogel, Gelderland/Veluwe/Achterhoek

GPS: 52.1961, 5.6606
±48 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Landgoed de IJsvogel

Roompot Vakanties verhuurt op camping Landgoed de IJsvogel chalets,bungalows of appartementen (Diverse Chalets en luxe vakantiehuizen max. 4-6 pers.).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs