Le Ch'ti Franoi

8.2
Klein
Landelijk en rustig gelegen
Ruim opgezette, boomrijke camping
Veel speelruimte
Zwembad en kinderbad

Boeken op camping Le Ch'ti Franoi? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Ch'ti Franoi

 

Over camping Le Ch'ti Franoi, Ardèche

Camping Le Ch'ti Franoi in Lablachère in de Ardèche in Frankrijk (2,7 hectare, 40 plaatsen) is gelegen in het mooie zuidelijke gedeelte van de Ardèche, vlakbij Vallon-Pont-d'Arc en Ruoms. De camping ligt op ca. 10 km van een rivier waarin u kunt zwemmen en kanoën, op ca. 5 km van het kleine plaatsje Lablachère en op ca. 15 km van de prachtige plaats Largentière. Voor de bakker, slager en groenteboer en de supermarkt kunt u terecht in Lablachère. In Rosières (ca. 10 km) is een grote supermarkt. In de Ardèche is veel te doen; breng eens een bezoek aan de prachtige historische plaats Balazuc (ca. 20 km), geclassificeerd als een van de 'plus beaux villages de France'.

Zwemmen kan in diverse rivieren in de omgeving van de camping. Bij de volgende genoemde rivieren vindt u ofwel kleine zandstranden ofwel rotspartijen waar u kunt zonnen. In Rosières vindt u La Beaume (10 autominuten). Bij Casteljau en bij Les Vans ligt de Chassezac (15 autominuten). De Ardèche vindt u in Balazuc of in Vallon-Pont-d'Arc (25 autominuten).

Camping Le Ch'ti Franoi in Lablachère in de Ardèche wordt geleid door de toegewijde familie Cutting, een Brits echtpaar dat de camping vijf jaar geleden over heeft genomen. Audrey en Steve Cutting doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Er heerst een familiale sfeer en in de zomer helpen dochter en schoonzoon met veel plezier mee.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Ch'ti Franoi!

In de omgeving van camping Le Ch'ti Franoi

 Cevennen

De Cevennen (Cévennes) is een streek en bergketen in het Centraal Massief in het zuiden van Frankrijk. De Cevennen omvatten het grootste deel van het departement Lozère en kleinere gedeelten van de Hérault en Gard in de Languedoc-Roussillon. In 2011 werden de Cevennen opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Het belangrijkste natuurgebied in de Cevennen is het Nationaal Park Cévennes. Een bekende route is de Corniche des Cévennes. In de Cevennen bevinden zich een aantal grotten en andere geologische formaties, waaronder de bekende Gorges du Tarn en la Grotte des Demoiselles.

 

Locatie camping Le Ch'ti Franoi, Ardèche

GPS: 44.4781, 4.1708
±1089 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Mensen zoeken ook naar


Boeken op Le Ch'ti Franoi

Pharos verhuurt op camping Le Ch'ti Franoi stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs