Extra kleine groene camping (12 kampeerpl.)
Heuvelachtig terrein/adembenemend uitzicht
Kindvriendelijk, spelen in de natuur
Parc National des Grands Causes
Nieuw sanitair gebouw
Voorzieningen gehandicapten
Elke ochtend vers brood
Glamping in Aveyron

Boeken op camping Le Clapas? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 CHALET OF HUISJE
 BOEKEN
 STAANPLAATSEN

Over camping Le Clapas, Midi-Pyrénées

Camping "Le Clapas" is klein (12 plaatsen) en gezellig. Elke kampeerplaats heeft een adembenemend uitzicht op de heuvels rondom en op de rivierkloof onderaan het terrein. De camping ligt op een heuvel die uitsteekt boven het omringende landschap. Dus rondom een adembenemend panorama met tientallen piepkleine dorpjes en kerktorentjes op de heuvels. Bij helder weer zijn de toppen van de Pyrenëen te zien. En op de heetste dagen waait er over onze heuvel een aangenaam verkoelend briesje. Op het terrein van Le Clapas liggen een speelbos en een wandelbos dat rondom grenst aan uitgestrekte bossen en riviertjes waarin je kunt spelen en zwemmen. Een recreatieruimte met tafels, stoelen en spelletjes is beschikbaar voor alle kampeerders.

De Aveyron, met hoofdstad Rodez, is een departement waar het toerisme kleinschalig is en waar het pure Franse leven nog volop valt te beleven. Le Clapas behoort tot het gehucht La Jouanie dat op zich weer deel uitmaakt van de commune Castelmary (140 inwoners). Dit deel van de Aveyron heet 'Le Segala', het occitaanse woord voor graanvelden. Het is vanouds een streek waar veel graan wordt verbouwd, meestal op kleine velden omdat het terrein zo heuvelachtig is. Het dichtsbijzijnde grotere dorp met winkels is Naucelle op 12 kilometer afstand.

"Le Clapas" biedt verder mogelijkheden voor top kampeergemak (glamorous camping). Men vertrekt van huis zonder alle rompslomp van het inladen van de kampeerbagage. De chalet, volledig ingerichte tent of luxe Lodge/Safaritent staat hier voor de gasten klaar. De bedden zijn opgemaakt en bij aankomst is alles gereed voor een directe start van uw vakantie.
Verder staat er op camping Le Clapas een zeer comfortabele vakantiewoning voor 6-12 personen.

De Nederlandse eigenaren Ineke en Piet heten hun gasten van Harte Welkom op camping le Clapas--

Le Clapas
La Jouanie,
Castelmary
France
Tel: +33 (0)565 720 615
Tel: +33 (0)665 744 047

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Clapas!

Locatie camping Le Clapas, Midi-Pyrénées

GPS: 44.17254, 2.21828
±1136 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Clapas


 

Bekijk prijs bij:

...