Le Clos de la Chaume

7.8
90 pl.
direct
<b>Sites et Paysages</b> Sinds 30 jaar zet Sites et Paysages zich in voor een andere manier van kamperen, en is Sites et Pays...
Kleinschalige kindvriendelijke charmecamping
Klein zwembad
Beekje loopt over de camping
Mooie wandel- en fietsroutes
Glamping in de Lorraine
Watersport aan Gerardmeer
Speelplaats, speeltuin, recreatieruimte
Wifi over hele camping

Boeken op camping Le Clos de la Chaume? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN

Camping Le Clos de la Chaume

 

Accommodaties op camping Le Clos de la Chaume

Over camping Le Clos de la Chaume, Lorraine (Lotharingen)

Ben je op zoek naar een fijne kleinschalige camping niet te ver van Nederland? De familiecamping Le Clos de la Chaume ligt midden in de prachtige Vogezen, in het natuurpark Ballons des Vosges, en maar op 400 km (zonder tol te bereiken!) van Nederland. Deze kleinschalige charmecamping is aangesloten bij de keten 'Sites et Paysages de France'. In het beekje dat door de camping loopt, kunnen kinderen dammen bouwen, bootraces houden en veel waterpret beleven. Ook is er een klein buitenzwembad. Activiteiten waaraan je kunt deelnemen zijn volleybal, jeu de boules en tafeltennis.

Het dorpje Corcieux ligt op loopafstand van de camping. Naast zich te amuseren in het buitenzwembad, zullen de kinderen zich uitstekend vermaken met dammen bouwen in het beekje dat langs de camping loopt of gewoon pootjebaden. De gastvrije eigenaren (Engels talig) zijn heel vriendelijk en gastrvrij en staan je dus met raad en daad bij om veel informatie te geven over de omgeving. Op de camping is een restaurant met snackbar en afhaalservice. Het campingwinkeltje heeft een beperkt aanbod levensmiddelen en elke ochtend lekker vers brood. In de directe omgeving zijn meerdere restaurantjes.

Veel mogelijkheden voor uitstapjes naar bijvoorbeeld het meer van Gérardmer. Hier zijn een verscheidenheid aan watersporten mogelijk. Natuurlijk kun je ook, met een van de wandel-, fiets- of mountainbikeroutes die verkrijgbaar zijn bij de receptie, een dagje eropuit trekken. Op 500 meter van de camping ligt het dorp Corcieux, waar diverse winkels en restaurants zijn. De camping heeft een perfecte locatie voor een actieve vakantie in de Vogezen en Lotharingen. Al met al dé ideale camping voor het hele gezin, zeker met jonge kinderen. WiFi over heel de camping.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Clos de la Chaume!

Locatie camping Le Clos de la Chaume, Lorraine (Lotharingen)

GPS: 48.16906, 6.88969
±596 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Clos de la Chaume

Villatent verhuurt op camping Le Clos de la Chaume safaritenten.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs