Kleine groene camping in hart van de Dordogne
Nederlandse eigenaren
Zwembad met kinderbad, glijbaan
Goed restaurant, cafe en terras
Bezoek Sarlat en Domme
Wandelen, Mountainbiken, kanovaren

Boeken op camping Le Clou? Kies hier verblijf en organisatie:

 TENT BOEKEN

Over camping Le Clou, Dordogne

Camping Le Clou ligt centraal in “de Perigord Noir” in de Dordogne. De rivieren Dordogne en Vézère kronkelen zich hier door het prachtige heuvelachtige landschap. Het zachte klimaat en de zeldzame diversiteit aan landschappen maken deze streek tot één van de mooiste gebieden in Frankrijk. De prehistorische grotten, de kastelen, kerken, kloosters en nog geheel intact zijnde middeleeuwse dorpjes zijn het ontdekken meer dan waard. Gecombineerd met de vele mogelijkheden die de natuur de vakantieganger biedt, is dit een vakantiegebied bij uitstek.

Camping Le Clou is een kleine familiecamping (ongeveer 100 plaatsen) en heeft door zijn grote afwisseling aan bloemen, planten en bomen een bijzonder vriendelijke uitstraling.
Le Clou ligt op een zuidelijke zonnige helling en de afwisselende begroeiing zorgt voor genoeg privacy en schaduw. De camping is zeer kindvriendelijk. Diverse kinderspeeltoestellen staan verspreid over de camping. In het moderne sanitair zijn familieruimtes beschikbaar en ook het mooie zwembad is voor kinderen zeer geschikt. In het hoogseizoen is er een gevarieerd activiteitenprogramma voor vooral kinderen tot 12 jaar.

Vanaf het sfeervolle terras op het 'Perigord-binnenplaatsje' bij het restaurant en de bar, heb je een prachtig uitzicht op het zwembadcomplex. Dit tropisch aandoende zwemparadijs biedt volop verkoeling in de soms tropische temperaturen. In 2012 is een geheel nieuw verwarmd peuterbad in gebruik genomen met een eigen terras. (Dit bad is 8m diameter en 0,3m diep.) De rijke keuken van de Dordogne komt volmaakt tot zijn recht in het smaakvol ingerichte restaurant van Le Clou. Wifi op het terras.

Natuurlijk is er in de omgeving veel te zien. Indrukwekkende kastelen, grotten en opgravingen. De middeleeuwse stadjes Sarlat en Domme zijn beslist een bezoek waard.
Voor de sportieve campinggasten zijn er ook diverse mogelijkheden, denk daarbij aan wandelen, moutainbiken, kanovaren of klimmen.--

Camping Le Clou heeft Nederlandse eigenaren, en is een ANWB erkende camping.

Kamperen wordt nog leuker in een fijne compleet ingerichte bungalowtent van CountryCamp op camping Le Clou in de Dordogne!

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Clou!

Locatie camping Le Clou, Dordogne

GPS: 44.86285, 0.98196
±1020 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Clou

Country Camp verhuurt op camping Le Clou bungalowtenten (Comfort tent en Comfort Plus (geen waterkoker/senseo) tent max. 6 pers. ).
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs