Le Moulin de la Pique

8.4
Klein
direct
<b>RCN</b> RCN heeft maar één doel: je een fijne vakantie bezorgen. Op de vakantieparken van RCN ben je er even...
Beste familiecamping van Europa (Alan Rogers)
4 zwembaden, spectaculaire glijbanen
Oud Frans landgoed
Vlakbij de rivier de Dordogne
Visvijver, recreatiemeer 5000 m²
Sportfaciliteiten, voetbal, midgetgolf, tennis
Kindvriendelijk, speeltuin, speelzolder
Golven op 7 km.

Boeken op camping Le Moulin de la Pique? Kies hier verblijf en organisatie:


Camping Le Moulin de la Pique

Over camping Le Moulin de la Pique, Dordogne

Op het prachtige Franse landgoed, met 18e eeuwse gebouwen staat de viersterrencamping le Moulin de la Pique. Exotisch aangelegde tuinen met beekjes en een groot meer maken deze camping een unieke vakantiebestemming, waar al het mogelijke is gedaan om hun gasten een onvergetelijk vakantie te bezorgen.

Een mooi zwembadcomplex
Deze camping heeft in 2014 de Alan Rogers runner up family campsite award gewonnen en is daarmee bekroond tot de beste familiecamping van Europa! Dat komt door het prachtige landgoed en de fantastische zwembaden.

In het karakteristiek hoofdgebouw huist de receptie, een winkeltje met iedere dag vers brood of croissant en op de verdieping een restaurant. Op het prachtig aangelegd terras is het goed verblijven na een dag genieten van de streek of tijdens je verblijf op de camping. Met zijn 4 zwembaden voorzien van bijzondere glijbanen zal het moeilijk worden om de kinderen mee de camping af te krijgen.

Ook op het 5000m2 groot recreatiemeer kan je heerlijk met een bootje rondpeddelen of een hengeltje uitgooien. Overal op de camping zijn er speeltuinen te vinden en ontbreekt de tennisbaan niet. Een balletje trappen op het speelveld of een partijtje jeu-de-boules spelen behoord erbij op een Franse camping. Het recreatieteam is er voor jong en oud en organiseert dagelijks allerlei activiteiten zoals kinderspelen, excursies, servivtochet, kano- of kajak tochten, excursies en spannede avondspellen. Op de receptie helpen ze je graag met het vinden van uitgekiende wandel- en toertochten. Er is een WiFi hotspot tegen betaling.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Moulin de la Pique!

Locatie camping Le Moulin de la Pique, Dordogne

GPS: 44.7619, 1.0144
±1050 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Moulin de la Pique

Op camping Le Moulin de la Pique staan meerdere kampeerorganisaties.
ColorCamp, Koko Holidays, Rent-a-Tent, ViaLora en Suncamp verhuren hier luxe ingerichte bungalowtenten. Koko Holidays en ViaLora verhuren comfortabele safaritenten. Glamping is het nieuwe kamperen!