Mooie kleine kindvriendelijke camping
Groot zwembad (verwarmd) 1 juni t/m 15 sept.
Apart kleuterbad
Wandelen,vissen, mountainbiken
Natuur, cultuur,

Boeken op camping Le Moulin (Martres)? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Le Moulin (Martres)

Over camping Le Moulin (Martres), Midi-Pyrénées

Ben je op zoek naar een kleine camping in de Midi-Pyrénees? Op de 4-sterencamping le Moulin, in Martres-Tolosane, in het hart van een schitterende omgeving en op loopafstand van de Garonne, tussen Gascogne en de Pyreneeën kun je op een milieuvriendelijke wijze genieten van een vakantie in een rustige en gezellige atmosfeer.

De camping is van alle gemakken voorzien en heeft een groot verwarmd zwembad van 200 m² plus een peuterbad speciaal voor de kleintjes. Ook kun je gebruikmaken van een tennisveld, een speeltuin, een trampoline, volleybalvelden, baskets en jeu-de-boulesbanen. Een privé-hengelplaats bij de Garonne is een genot voor de sportvissers.

Als je iets verder van de camping wilt gaan, breng dan vooral ook een bezoek aan:
- Toulouse (60 km): De ‘Ville Rose’, vol Occitaanse rijkdom uit het verleden maar nu resoluut op de toekomst gericht (luchtvaart, moderne techniek, wetenschappelijk onderzoek, Cité de l’Espace, enz.).
- De Pyreneeën: Voor liefhebbers van bergbeklimmen is dit een snelle route naar Spanje (80 km). Aan de bron van de Garonne kan men wildwatersporten beoefenen, wielrennen, skiën en mountainbiken of wandelen in de natuurreservaten.
- Luchon (80 km) : Badplaats, ook wel ‘De parel van de Pyreneeën’ genoemd. Vertrekpunt van talloze wandel- (meer van Oô) of mountainbiketochten (met talloze bergtoppen van meer dan 3000 m hoog). De ‘œufs’ in het centrum van de stad geven direct toegang tot het skicentrum de Superbagnères.
- Foix (70 km): Het kasteel van Gaston Phœbus, het landschap van Montségur enz.Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Moulin (Martres)!

Locatie camping Le Moulin (Martres), Midi-Pyrénées

GPS: 43.19044, 1.018145
±1204 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Moulin (Martres)

ViaLora verhuurt op camping Le Moulin (Martres) chalets,bungalows of appartementen.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs