Le Petit Bois

7.2
Klein
600 m
<b>Sites et Paysages</b> Sinds 30 jaar zet Sites et Paysages zich in voor een andere manier van kamperen, en is Sites et Pays...
Rivier ligt op 600 meter van camping
Kleine rustige familiecamping
Kindvriendelijk
zwembad binnen 1 april/eind sept
buitenzwembad juli tot half sept.
restaurant open juli tot eind aug.

Boeken op camping Le Petit Bois? Kies hier verblijf en organisatie:

 STACARAVAN BOEKEN

Over camping Le Petit Bois, Ardèche

Camping Le Petit Bois bij Ruoms in het hart van de Ardèche is een veelzijdige familiecamping. Camping Le Petit Bois ligt op 920m hoogte en 800m van het stadscentrum van Ruoms, het belangrijke toeristische en commerciële centrum in het hart van Zuid-Ardèche.

De camping is omringd door een aantal riviere. Rustige en kleinschalige familiecamping gelegen op nog geen kilometer van het pittoreske centrum van Ruoms, met mooie en rustige plaatsen. Camping Le Petit Bois biedt kampeerders de voordelen van de zon in een natuurlijke en bosrijke omgeving.

Voor waterpret is er een heerlijk zwembad met onder andere waterglijbanen, een sauna, hammam en een leuk peuterbad. Kinderen vermaken zich hier prima bij de animatie van de camping, op het multisportterrein of bij de trampoline.

De streek waarin Ruoms ligt kent nog een beschermde en ongerepte natuur en is geliefd om zijn milde mediterrane klimaat en de rivieren met helder water.
Ruoms is een prachtige oude stad met mooie stadsmuren. Hier vind je leuke winkels en gezellige straatjes om doorheen te slenteren. Breng ook een bezoek aan de Vallon Pond d'Arc de bijzondere boogbrug, welke door de rivier de Ardèche is gevormd. Op nog geen tien kilometer van camping Le Petit Bois bevindt zich de populaire Vallon Pont d’Arc, bekend om de natuurlijke, door de Ardèche uitgeslepen boogbrug.
Als je het Viaduct van Gabarit wilt zien, het nationale monument van de Résistance (verzet), de Mont Mouchet, het Ecomuseum de la Margeride, het bisonreservaat en het wolvenpark is Petit Bois een uitstekend vertrekpunt.--

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Petit Bois!

In de omgeving van camping Le Petit Bois

 Cevennen

De Cevennen (Cévennes) is een streek en bergketen in het Centraal Massief in het zuiden van Frankrijk. De Cevennen omvatten het grootste deel van het departement Lozère en kleinere gedeelten van de Hérault en Gard in de Languedoc-Roussillon. In 2011 werden de Cevennen opgenomen op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Het belangrijkste natuurgebied in de Cevennen is het Nationaal Park Cévennes. Een bekende route is de Corniche des Cévennes. In de Cevennen bevinden zich een aantal grotten en andere geologische formaties, waaronder de bekende Gorges du Tarn en la Grotte des Demoiselles.

 

Locatie camping Le Petit Bois, Ardèche

GPS: 44.4561, 4.3367
±1083 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Petit Bois

Stacaravans worden hier verhuurd door Canvas Holidays en Tohapi.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs