Le Petit Mousse

7.3
Middel
aan zee
Camping bij strand
Animatie in hoogseizoen
Zwembadcomplex met glijbaan
Restaurant en bar

Boeken op camping Le Petit Mousse? Kies hier verblijf en organisatie:

 CHALET OF HUISJE BOEKEN

Camping Le Petit Mousse

Over camping Le Petit Mousse, Languedoc-Roussillon

Driesterrencamping met een ideale ligging direct aan het strand. U kunt hier heerlijk relaxen, maar ook actief zijn en bijvoorbeeld de steden Béziers en Agde bezoeken of één van de vele mogelijke watersporten in de omgeving beoefenen. Dankzij de rechtstreekse toegang tot de zee, een onbetwistbaar pluspuntvan deze camping, kunt u genieten van dit uiterst mooie strand met fijn zand. Zwemmen in de zee, racket spelletjes, zandkastelen en siësta in de zon staan op de agenda!

De kinderen zullen zich prima vermaken in het zwembadencomplex met verschillende bassins, bruggetjes, rotsen en een glijbaan. Verder vinden we er een restaurant een winkel en een compleet animatieprogramma. De waterzone van Petit Mousse zal u verbazen! Het Californische zwembad, het plonsbad en de waterglijbanen, geopend van 11/05 tot 16/09/12, zorgen voor onvergetelijk plezier bij de vakantiegangers. Jong en oud kunnen kiezen voor een plons in het water, spelletjes in het zwembad, de aquagym of een zonnebad.

Vias geniet van een uitzonderlijke situatie in het Pays d'Agde in het zuiden van de Hérault: culturele bezoeken, gastronomie, gevarieerde landschappen. Ontdek het rijke architecturale en historische erfgoed: wondermooie poorten die dateren uit de XVIIe eeuw, volg het traject te voet door de stad, met als startpunt het plein voor de St Jean-Baptiste kerk.
In het Maison du Patrimoine, een heel mooi gebouw, vind je de historische overblijfselen die werden ontdekt in de omgeving van Vias. Dit huis openbaart het rijke historische verleden van de gemeente en haar tradities.
De Saint Jean Baptiste kerk in gotische stijl werd gebouwd in de zwarte steen van de vulkanen in de regio. De kerk is geklasseerd als historisch monument.
Volledig vervaardigd uit vulkanisch gesteente, de "Grifol" (een Occitaans woord dat "fontein" betekent) is verbazingwekkend. Je vindt hier ook de verblijfplaats van de Bisschoppen van Agde. Dit is het oudste huis in Vias, dat volledig bewaard is gebleven.

 Deze camping is eigendom van Vacances Directes/Tohapi.


Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Petit Mousse!

In de omgeving van camping Le Petit Mousse

 Reserve Africaine de Sigean

Niet ver van Narbonne vind je Réserve Africaine de Sigean een fantastisch dierenpark. Hier kun je met de auto tussen de loslopende dieren zoals beren, leeuwen, zebra's, struisvogels en nog meer rijden. Verder is een deel van het park ook als dierentuin ingericht.

 

 Canal du Midi

Wandelen, fietsen, met de de boot over rustig water langs mooie groene paden? Dat kun je zeker langs het 250 kilometer lang kanaal dat van Toulouse naar Sète loopt. Het Canal Latéral à la Garonne (loopt parallel aan rivier de Garonne) verbindt de westkust via het Canal di Midi met de Middellandse zee. Deze twee kanalen worden ook wel Canal des Deux Mers genoemd. Over de gehele lengte oevers met wijn- en lavendelvelden en vele sluizen. Met name bij Béziers zijn de sluizen een bezienswaardigheid.

 

Locatie camping Le Petit Mousse, Languedoc-Roussillon

GPS: 43.28958, 3.424516
±1225 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Petit Mousse

Camping Le Petit Mousse biedt verhuur via een groot aantal kampeerorganisaties.
Vacanceselect, Canvas Holidays, Tohapi en Suncamp verhuren luxe stacaravans. Verder verhuren Canvas Holidays en Tohapi op deze camping , en .