Le Temps de Vivre (Flower)

8.0
50 pl.
<b>flower campings</b> <b>Flower Campings : campings van menselijk formaat</b>  Als je kiest voor een vakantie op een Flowe...
Mooie camping in Perigord Noir
Kleine camping, rust en gezelligheid
Zwembad met kinderbad
Hoogseizoen leuke thema-avonden

Boeken op camping Le Temps de Vivre (Flower)? Kies hier verblijf en organisatie:

 SAFARITENT BOEKEN
 STACARAVAN BOEKEN

Camping Le Temps de Vivre (Flower)

Over camping Le Temps de Vivre (Flower), Dordogne

Camping Le Temps de Vivre bij Salignac in de Perigord Noir is een kleine, groene gezinscamping, rustige gelegen, fijn zwembad en zeer gastvrij.

De naam van de camping van Eliane en Eric is goed gekozen, want de omgeving is hier zo aangenaam dat je zin hebt om er één keer per jaar de tijd te nemen. De tijd om de 4 hectare bos en weiden te ontdekken die zo in trek zijn bij de wandelaars. De tijd om je kinderen te zien spelen in het zwembad, het pierenbadje of op de speelweide. De tijd om het rijke erfgoed van de Périgord Noir te ontdekken, met als parel het prachtige Sarlat, de beroemde grotten van Lascaux en de tuinen van het landgoed van Eyrignac, die vanaf de camping te bewandelen zijn.
En vooral de tijd die uw gastheer en -vrouw nemen om u welkom te heten en tot uw dienst te zijn op ieder moment vanuw verblijf, zodat u optimaal kunt genieten in een gezellige, warme sfeer die u niet snel vergeten zult.

De Dordogne kent u een palet van vier kleuren (paars, groen, wit, zwart). In de Paarse Périgord ontdekt u de wijngaarden (Monbazillac, Pecharmant, Montravel etc.). De Witte Périgord, vernoemd naar de kleur van de steen, is de thuishaven van de stad Vesunna. De Groene Périgord is rijk aan rivieren waar u kunt kanoën en zwemmen.

Bij Huurtent.nl boek je de ideale familievakantie naar Camping Le Temps de Vivre (Flower)!

Locatie camping Le Temps de Vivre (Flower), Dordogne

GPS: 44.96336, 1.328348
±979 km vanaf Utrecht

dubbelklik op camping-icon voor campinginfo

Vergelijkbaar in de regio


Boeken op Le Temps de Vivre (Flower)

ViaLora verhuurt op camping Le Temps de Vivre (Flower) safaritenten, stacaravans.
 

Bekijk prijs bij:

Bekijk Prijs